Hadi yine iyisiniz, çok geçmeden yeni öğretmen gelmiş ve olayı farketmiş:)Ya 3. sınıfta falan yeni öğretmen gelip böyle söyleseydiÖnceki öğretmen tazecik öğretmendi devlette ilk goreviydi benim çocuğumla ilgili hep iyi yorum yaptı iyi başarılı falan dedi
Yeni gelen öğretmen 25 yıllık uzman öğretmen çocuklar geride kalmış falan dedi
Öğrenmişler okumayı ama çok yavaşlar dedi sınıf geneline
3 tane çocuğunda sıfırdan başlaması gerekiyormuş
Geçmiş olsun Lunya'mAcitasyonda tamam, ohhhh rahat rahatt cay iceyim
Normalde 2 okuyacaksa ben 5 okutuyorum zaten 15 tatilde bir set okusunlar dedi ben 2 set okuttum tatilde ama demek ki daha fazlası gerekiyor ://Hadi yine iyisiniz, çok geçmeden yeni öğretmen gelmiş ve olayı farketmiş:)Ya 3. sınıfta falan yeni öğretmen gelip böyle söyleseydi
Sen üstüne düşeceksin canım yoksa olmuyor:)
İyidir canım çok şükür,sen nasılsın ? :)
Bozulacagı varmış, kısmetButun buyuyu bozdun
İyiyim canım, sen nasılsın
Şimdi ışığı kapattım :)) bakalım kim önce uyuyacak :))İyidir canım çok şükür,sen nasılsın ? :)
Ben orada olsaydım kesin ben uyurdumŞimdi ışığı kapattım :)) bakalım kim önce uyuyacak :))
Eline almış bir kalem benden kaçıyor nereyi cizsem diyeİyiyim sağol canım bende
Çocukları yatiracsgim bir şut hazırlığı gerekiyor geçeceğim birazdan mutfağa :)) senin oğlan ne yapıyor ?
Cimcime horlama numarası yapıyor babasının kızıBen orada olsaydım kesin ben uyurdum
Çok tatlı oluyorlar bu zamanda :))Eline almış bir kalem benden kaçıyor nereyi cizsem diye
Tam yemelikler bu zamanlardaCimcime horlama numarası yapıyor babasının kızıuyumayı horlamak sanıyor
Smile görüyor ya yanımda anne bebek diyorTam yemelikler bu zamanlarda
Sanırımı fazla bence,yakındır uyumanSmile görüyor ya yanımda anne bebek diyoro beni uyutacak sanırım :/
Seninki ne kadarlık canımÇok tatlı oluyorlar bu zamanda :))
2 yaşına 14 gün kaldıSeninki ne kadarlık canım
Yok ya bir tur oynarım dahaSanırımı fazla bence,yakındır uyuman
Aynen canım boş bırakmamak lazımNormalde 2 okuyacaksa ben 5 okutuyorum zaten 15 tatilde bir set okusunlar dedi ben 2 set okuttum tatilde ama demek ki daha fazlası gerekiyor ://