- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Noldu ki,ciddi saka karisik fikir soyledimCiddi ciddi yorumlaman falan yani kalp ben ❤ masterchef olmuşssun ya gı sen ciddiyetini yediğim
Arkadas cidden yapmak istiyor diye anlamistim ben
Sagol bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu ki,ciddi saka karisik fikir soyledimCiddi ciddi yorumlaman falan yani kalp ben ❤ masterchef olmuşssun ya gı sen ciddiyetini yediğim
Çorba yapacak mısınZaten önce onu gördüm öyle geldim nevoşşşşşşşş
Evde bende de yok ,dün pazar vardı halbukiEvde yok
Allah seniAkşamdan beri bir iltifatlar bir jestler zaten farkındayım
Yok canım ne kıskanması sadece çatlıyorum o kadar
Merinosun oradaki mi?Evde bende de yok ,dün pazar vardı halbuki
Evet evet,Salı Pazarı da orda kuruluyor hatta.Bana yürüme mesafesi orası. Marketten pek almam çok acil bisi olmazsa . Her hafta yeni indirim yapiyorlar,degisik urunlerde :)Merinosun oradaki mi?
Ben marketten alıyorum, onur markette incirindeydi geçen hafta şimdi varmı bilmiyorum
Nevoş onu kandırmış Türk YöreseliyleNoldu ki,ciddi saka karisik fikir soyledim
Arkadas cidden yapmak istiyor diye anlamistim ben
Sagol bu arada
Dün bayağı bir indirimliydi pazar sosyete pazarına gidiyorum bende, hem insaniyeye hemde merinos aEvet evet,Salı Pazarı da orda kuruluyor hatta.Bana yürüme mesafesi orası. Marketten pek almam çok acil bisi olmazsa . Her hafta yeni indirim yapiyorlar,degisik urunlerde :)
Sosyeteyiz ikimiz de demek İhsaniyedekine gitmedim,pazar günü olan varmis,bir ara ona gideceğim insDün bayağı bir indirimliydi pazar sosyete pazarına gidiyorum bende, hem insaniyeye hemde merinos a
Yalniz tarifi cok guzel,benim de ilk aklima gelenlerden. Sogan corbasini sollar atar yaniNevoş onu kandırmış Türk Yöreseliyle
Birde sende sağol
Hangi ara öğrendin hafiye selişYalniz tarifi cok guzel,benim de ilk aklima gelenlerden. Sogan corbasini sollar atar yani
Pazar günü nerede acabaSosyeteyiz ikimiz de demek İhsaniyedekine gitmedim,pazar günü olan varmis,bir ara ona gideceğim ins
Hamitler tarafındaymış orası ,C.tesi İhsaniye'de imiş. Bir kolaçan etmek lazımPazar günü nerede acaba
Yazdilar ya kiz buraya da. Az gerilerde olcakHangi ara öğrendin hafiye seliş
Tariflerimiz henüz gelmedi.Geldiğinde yapım aşamaları ve sunumlara göre oy veriyoruz:)Yarisma hayirli olsun. Oylama icin davetiniz de geldi. Katilayim katilmasina ama neye gore yapilacak bu oylama ben hiicc anlamadim. Tadina bakmadan neyi oylayacagiz. Neyse hayirli olsun yeni yarismaniz
Yemeğimi yiyimde bakarımYazdilar ya kiz buraya da. Az gerilerde olcak
C.tesi olanı biliyorum, nilüferdeki migros un oradan direkt yukarı çıkınca orada.Hamitler tarafındaymış orası ,C.tesi İhsaniye'de imiş. Bir kolaçan etmek lazım