- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.318
Evet iyi denk geldi ama tarif değilde sunum önemli bir fikir var aklımda bakalım ya nasip :))Sen hazırda bekliyordun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iyi denk geldi ama tarif değilde sunum önemli bir fikir var aklımda bakalım ya nasip :))Sen hazırda bekliyordun
Hayırlısı ne diyelim:)Eşimin gececi olması annemde olmam ise yaradı bı sefer annemdeuim giremem diyordum ama ilk olmuşum
Fikirler konusunda konuşabiliriz:)Evet iyi denk geldi ama tarif değilde sunum önemli bir fikir var aklımda bakalım ya nasip :))
Yarışma sonucu da ilk olsam ne güzel olurHayırlısı ne diyelim:)
Yap görelim belki olur neden olmasın:)Yarışma sonucu da ilk olsam ne güzel olur
Eve gidince ön izleme atayım ben hiç aklıma gelmemişti hep fotolari atınca gördün dimi konu açınca yaniFikirler konusunda konuşabiliriz:)
Tabi ki atsan üzerine konuşuruz:)Yada tabak,örtü vs hakkında konuşabiliriz:)Annenden alacağın bir şeyler olabilir çevrene iyi bakEve gidince ön izleme atayım ben hiç aklıma gelmemişti hep fotolari atınca gördün dimi konu açınca yani
Valize koy diyorsun yavaştanTabi ki atsan üzerine konuşuruz:)Yada tabak,örtü vs hakkında konuşabiliriz:)Annenden alacağın bir şeyler olabilir çevrene iyi bak
Tabi onlar kaçmaz giderken eve götür işim var sonra getiririm dersinValize koy diyorsun yavaştan
Babanneden kalan bakırlar vardı dur bakayim iyi aklıma getirdin
ne için bu deneme kazen bey?
Annem inini dibini arar pubg oynayan kardeşime diyor ki sen çetelere karıştırsin oynamaTabi onlar kaçmaz giderken eve götür işim var sonra getiririm dersin
Tarhana :))aklına çorba gelmeyen varsa önerebilirim mesela mercimek mesela domates çorbası
Annem inini dibini arar pubg oynayan kardeşime diyor ki sen çetelere karıştırsin oynama
Müge anlı etkisinden kurtulamıyor kadın
Beni de paraya çevirecek sanar tarihi kaçakçıları gibi
Onun sahibi varTarhana :))
Bize mi bunlarne için bu deneme kazen bey?
Onun sahibi var
Madalyalılara olabilirBize mi bunlar
Ne olur bizde katılıyoruz diye ödül alsak sanki hep madalyalilaraMadalyalılara olabilir