- 16 Ağustos 2010
- 292.919
- 602.623
- 43
İstersen değiştirelim onu vermedim:)Nevros kız bizimde muradiye çorbamız varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersen değiştirelim onu vermedim:)Nevros kız bizimde muradiye çorbamız varmış
Burada çorba çok hepsi efsane
Yağmur mu yağıyor:)
Yok ben tarifimden memnunum, yeni öğrendim de heyecan yaptım belki bilmiyorsunuzdur eklensin diyeİstersen değiştirelim onu vermedim:)
Yok o benim listemde var:)Yok ben tarifimden memnunum, yeni öğrendim de heyecan yaptım belki bilmiyorsunuzdur eklensin diye
Ben varım sayfanın hepsini okuyamadım başka varmı memleketimden,vallahi aklımdan geciyordu ama değişik deyince bilindik diye çekildim geriye varmı yapan canımKazen bamya çorbasını çok severYok mu bize bamya çorbası yapacak bir Konyalı arkadaş
bizimkini bilmiyorum , bunda yaklaşık yarım saat soğan karamelize ediyorsun :) bizdeki de böyle ise farkı üstündeki fransız baget ekmegi ve peyniri olabilir.
bak Nevreste çorba bizim soğan çorbamızmış.
fransızlar çalmış.
rakıyı ve baklavayı yunanlılara kaptırdık, çorbamıza sahip çıkalım. bul şuna bir yöre
Canımmmmmmm
Ahahaa kusura bakma anlamadım :) evet Allahtan bişey olmazsa adıyaman yöresinden katılacamKeskem basligi kac oy vermek hakkimiz olsun diye degistirseler
Hayir yoreselde var misin
Bende etiketlemiştimCanımmmmmmm
Aynen :) damlaların güzelliğine baksana sübhanAllah :)Yağmur mu yağıyor:)
Çorbalar suyunu çekti, hemen bitane kapCanımmmmmmm
Zaten önce onu gördüm öyle geldim nevoşşşşşşşşBende etiketlemiştim
Kıskanma nevoşBende etiketlemiştim
Düşünmem lazımmmmNevreste tuttum ben sen tarifini ver
Dur bu mesaj kaydedilsin başka kaptan olsa tamam yapıyorum derdiDüşünmem lazımmmm
Kestane cennetindeyiz AllahtanKestane olsada yesek
Evde yokKestane cennetindeyiz Allahtan