- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
@Makyajkolik13 iyileşirse onun çorbada çok güzel
Kismet artik, olmadi onumuzdeki kategoriye bakariz2.likte kalmazsın inşaallah
Hadi yaKazen ile birlikte biz konuşup karar veriyoruz:)
Sürpriz yapıyoruz:)Aslında farkında olmuyorsunuz ama ben nabız yokluyorum:)
Tabi birde ne zaman yapıldığı vs önemli:)Ona bakıp yapıyoruz:)Evet biz seçenek sunmuş gibi oluyoruz sanki şu mu bu mu dedikçe
9 saat sürüyormuşKaç saat tutar otobüsleBurdan ist. 13 saat
Hiç düşünmedim biraz daha geçsin aklıma gelir bir şeyler:)Hadi yaDaha 1 ay var ben hemen merak etmeye başladım ne olacak acaba diye
Ay bu daha ne ki, ben 3 sayfa geriden yazdigimi bilirim yetisemezdim cok konusuyorlarAnammm bildirimler kaynadi akşam ne kadan kalabalık oluyor Muş burasıbenim balıkçı uyumasa gelemedim
Hayırlısı canımKismet artik, olmadi onumuzdeki kategoriye bakariz
Ben geldiğimde yığınla okunacak oluyor ama kimsecik olmuyorAy bu daha ne ki, ben 3 sayfa geriden yazdigimi bilirim yetisemezdim cok konusuyorlar
Simdi yakaliyorum yine isim olmazsa
Ben yöresel çorba pek bilmiyorum ondan heyecan yok bendeYa iddali olan asil corbalar henuz gelmedi, acayip merak icindeyim nasil olacak sunumlari zaatiii isimleri yeter
Aaa çok sürmüyormuş9 saat sürüyormuş
Hadi bakalım:) Dişime göre olursa katılırım yine soğumadanHiç düşünmedim biraz daha geçsin aklıma gelir bir şeyler:)
Hahaha bir gun 10 kisinin burda oldugu ana denk gel ve gor. Kafam karisiyor basimi donduruyorlarBen geldiğimde yığınla okunacak oluyor ama kimsecik olmuyor
Hahaha bir gun 10 kisinin burda oldugu ana denk gel ve gor. Kafam karisiyor basimi donduruyorlar
Ben yazmiyorum hep bu kadinlar yaziyor
Nasıl yanı asıl iddialıYa iddali olan asil corbalar henuz gelmedi, acayip merak icindeyim nasil olacak sunumlari zaatiii isimleri yeter
Gelsinler gorursun cok super tarifler var, hele benim favorim var ki buyuk heyecanla bekliyorumBen yöresel çorba pek bilmiyorum ondan heyecan yok bendebildiklerim de yapıldı :))
Gelenlerde iddali abla, senin corbada bana gore iddali kategorisinde. Ama isim yapmis bazi corbalar var ya o manadaNasıl yanı asıl iddialı