Daha da ileri gideyim sadece afyonlulara bildirim atınTamam olur
Isin zevkindeyim abla valla, bagimlilik oldu artikin kaybetsekte kazansakta sorun yok burdayiz tadini cikaralimBuna katılıyorum
Abla o tedavi için Ankara ya gitmiş bı kaç gündür yok geldi mi bilmiyorum
Tabi ki canımDaha da ileri gideyim sadece afyonlulara bildirim atın
Valla uçak fobim olmasa hemen atlar gelirim benYemek işi kolay canım
Amin..Hep beraber yoplanıp Nevoşa gidelim
Ellerine sağlık canım:)
Amin.
Yaradanına kutban olduğuma bak hemen olur gelin diyorOlur gelin:)
Üzülme bebem sen ilk 3tesin ben biliyorum :)Her gün daha iyisi daha güzeli geliyor
Ama bu haksızlık
Benimde tatlı tatlı çatışmak hoşuma gidiyor eskiden okurdum burayı sırf gülmek içinIsin zevkindeyim abla valla, bagimlilik oldu artikin kaybetsekte kazansakta sorun yok burdayiz tadini cikaralim
2.likte kalmazsın inşaallahIsin zevkindeyim abla valla, bagimlilik oldu artikin kaybetsekte kazansakta sorun yok burdayiz tadini cikaralim
Otobüsle gelirsinValla uçak fobim olmasa hemen atlar gelirim ben
Tabi ki canım
Ümidim kalmadı @turuncupijama benim corbam assolist dedi oyyyy vurun beniAmin..
Gidelim inşaAllah :)
Yaradanına kutban olduğuma bak hemen olur gelin diyor
Üzülme bebem sen ilk 3tesin ben biliyorum :)
Aaaa öyle mi güzel haberler getirir inşaallahAbla o tedavi için Ankara ya gitmiş bı kaç gündür yok geldi mi bilmiyorum
Ümidim kalmadı @turuncupijama benim corbam assolist dedi oyyyy vurun beni
Kazen ile birlikte biz konuşup karar veriyoruz:)Nevoş kategori nasıl belirleniyor, önceden anket oluyordu ya, şimdi nasıl oluyor
Kaç saat tutar otobüsleOtobüsle gelirsin
Evet biz seçenek sunmuş gibi oluyoruz sanki şu mu bu mu dedikçeKazen ile birlikte biz konuşup karar veriyoruz:)
Sürpriz yapıyoruz:)Aslında farkında olmuyorsunuz ama ben nabız yokluyorum:)
Guzel sohbet ediyoruz iste, gir gir samata, kah gulup kah agliyoruz falanBenimde tatlı tatlı çatışmak hoşuma gidiyor eskiden okurdum burayı sırf gülmek içinoy kullanırken