- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.141
- 43
Evet çok uzak değilmiş:)Aaa çok sürmüyormuş
Hadi bakalım:) Dişime göre olursa katılırım yine soğumadan
İnşaallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok uzak değilmiş:)Aaa çok sürmüyormuş
Hadi bakalım:) Dişime göre olursa katılırım yine soğumadan
Corbalar mi gelmis
Daha kac tarif var gelecek olan,nevoss teyzosss
Ben bulmuşum nevonun yemekleri çok yerim baştan söylimHepimizle başa çıkabilecek misin NevoşHadi ben az yerim de diğerlerini bilemem
Baktım
Yani abla kıyasıya mi kapisacagiz diyorsun
Bugün sofrada dalmışım eşim diyor ne düşünüyorsun halbuki aklım burda
Dedim sünneti düşünüyorum bir sürü iş var
İnan hiç özenmedim, sunum fotoğraflamasını tam 2 dakikada yaptım yemin etsem başım ağrımaz
Benim pc donuyor:)Yoksa daha çok yazardım:)Hahaha bir gun 10 kisinin burda oldugu ana denk gel ve gor. Kafam karisiyor basimi donduruyorlar
Ben yazmiyorum hep bu kadinlar yaziyor
Hıı tamam o zamanGelenlerde iddali abla, senin corbada bana gore iddali kategorisinde. Ama isim yapmis bazi corbalar var ya o manada
Bilindik bir sürü yöresel çorba var:)Bildiğim analı kızlı var aklıma gelmiyor başka
Tamam gel ben sana istediklerini yapayım:)Ben bulmuşum nevonun yemekleri çok yerim baştan söylim
Analı kızlı gelmesin ya 1.garanti olurBildiğim analı kızlı var aklıma gelmiyor başka
Daha var bir suru bende hepsini bilmiyorum ama bu kategoride ben cok arastirdim, corbalari bayagi ogrendim.Bildiğim analı kızlı var aklıma gelmiyor başka
O çorba değil zaten:)Analı kızlı gelmesin ya 1.garanti olur
O zaman biz yarı tok gidelim
Ben bulmuşum nevonun yemekleri çok yerim baştan söylim
Onlara baktım da bilmiyorum lebeniye okudukca ye beni diyorumDaha var bir suru bende hepsini bilmiyorum ama bu kategoride ben cok aratirdim corbalari bayagi ogrendim.
Insan iki merak ederde su yukarida ki etiketlere bi bakar
Beraber yapalımda banada öğret gül yüzlümTamam gel ben sana istediklerini yapayım:)
Bende karadenizliyim karalahanayi sevmeyecem de neyi sevecem tabi ki iddaliHıı tamam o zaman
Yaz abla yaz zaten sana yetisemiyorumBenim pc donuyor:)Yoksa daha çok yazardım:)
Onu çözemedim zaten, kimi çorba diyor kimi yemek:) Neyse iyi bari yırttıkO çorba değil zaten:)
Tamam yapalımBeraber yapalımda banada öğret gül yüzlüm
Pc bugün çok donuyor:)Arada başka sayfalara dalıyorum:)Yaz abla yaz zaten sana yetisemiyorum
Benim yolum seninkinden uzun sen tok gel ben bitiririm size bırakmam mamaları deynepnaz ın dediği gibiO zaman biz yarı tok gidelim
Bende oyle biliyorumO çorba değil zaten:)