- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Yok buna katılmıyorum:)Şuan üste çıkan olmadı bayağı seviyeli ilerliyorsunuzYani eş değersiniz diyorum:)Her gün daha iyisi daha güzeli geliyor
Ama bu haksızlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok buna katılmıyorum:)Şuan üste çıkan olmadı bayağı seviyeli ilerliyorsunuzYani eş değersiniz diyorum:)Her gün daha iyisi daha güzeli geliyor
Ama bu haksızlık
Yok yok o Yasmin yok mi o Yasmin gelsin saçlarını yolacagim o kadar çok uğraşmış ki güzel olsun diye biberini bilem tane tane dökmusYok buna katılmıyorum:)Şuan üste çıkan olmadı bayağı seviyeli ilerliyorsunuzYani eş değersiniz diyorum:)
Gelmesin artık yiaaaCorbalar mi gelmis
Daha kac tarif var gelecek olan,nevoss teyzosss
Keendine haksızlık ediyorsun:)Yok yok o Yasmin yok mi o Yasmin gelsin saçlarını yolacagim o kadar çok uğraşmış ki güzel olsun diye biberini bilem tane tane dökmus
Laf aramızda @Lunya nin ki de şahane gözüküyor
11 veya 12 kaldı canımCorbalar mi gelmis
Daha kac tarif var gelecek olan,nevoss teyzosss
Daha neler neler gelecekGelmesin artık yiaaa
Hepimizle başa çıkabilecek misin NevoşHadi ben az yerim de diğerlerini bilememOlur gelin:)
BaktımKoş bak
Yani abla kıyasıya mi kapisacagiz diyorsunKeendine haksızlık ediyorsun:)
İnan hiç özenmedim, sunum fotoğraflamasını tam 2 dakikada yaptım yemin etsem başım ağrımazYok yok o Yasmin yok mi o Yasmin gelsin saçlarını yolacagim o kadar çok uğraşmış ki güzel olsun diye biberini bilem tane tane dökmus
Laf aramızda @Lunya nin ki de şahane gözüküyor
11 veya 12 kaldı canım
Yemek işi kolay canımHepimizle başa çıkabilecek misin NevoşHadi ben az yerim de diğerlerini bilemem
Baktım
Artık çok geçBakma bakma için açılır ayy pardon kararır
Kem kem baktım tabaklarına sesi geldi mi kem kum etti miİnan hiç özenmedim, sunum fotoğraflamasını tam 2 dakikada yaptım yemin etsem başım ağrımaz
Aynen kıyasıya kapış varÇok iddialı çorbalar var.Birazda yöreler etkili olacak:)Yani abla kıyasıya mi kapisacagiz diyorsun
Bugün sofrada dalmışım eşim diyor ne düşünüyorsun halbuki aklım burda
Dedim sünneti düşünüyorum bir sürü iş var
Daha neler neler gelecek
Gelsimler daha cok gelsinler daha heyecanli oluyor.Gelmesin artık yiaaa
Afyonlulara önceden atın bildirimiAynen kıyasıya kapış varÇok iddialı çorbalar var.Birazda yöreler etkili olacak:)
Buna katılıyorumGelsimler daha cok gelsinler daha heyecanli oluyor.
Tamam olurAfyonlulara önceden atın bildirimi