Ben dışarı çıkcam gelince bakaarım inşaAllahÇorba pişti eklenecek:)
Yorumdan yoruma fark var burda eleştiri yapmışŞu an PC deyim ,Kazen'in mesajını kopyala yapıştır yaptım
Balkabağı uzmanlık alanıma girer ... Böyle hiç tarif görmemiştim değişik geldi tadını merak ettim...
Haydari favori soğuk mezemdir. Yanılıyorsam düzeltin lütfen görselden anlayamazsınız deseniz de yoğunluğu biraz az gibi geldi ?
Yanılıyor muyum ?
Ellerine sağlık canım
Ayda yılda bir yorum yapıyor ,onda da eleştireceği tutmuşYorumdan yoruma fark var burda eleştiri yapmış
Aynen öyle oldu:)Bu şekilde tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı diyorsun yani
Sennde onu çok eleştiriyosunn gibi gibiAyda yılda bir yorum yapıyor ,onda da eleştireceği tutmuş
Okuyordum yazmayacaktım.O mesajı görünce pc başına geçtimAynı anda
Töbeeeee(Cennet Mahallesi Pembe söyleyişiSennde onu çok eleştiriyosunn gibi gibi
Belki hemen onaylanmaz:)Ben dışarı çıkcam gelince bakaarım inşaAllah
Yani sizin yazdıklarınız ilgimi çekmiyordu ,o mesaj mı ilgimi çekti diyorsun ?Okuyordum yazmayacaktım.O mesajı görünce pc başına geçtim
Evet öyle oldu:)Yani sizin yazdıklarınız ilgimi çekmiyordu ,o mesaj mı ilgimi çekti diyorsun ?
Koşun kızlar ,Nevreste bizi beğenmiyormuşEvet öyle oldu:)
Tatlı yapıyorsunuz ne yapayımKoşun kızlar ,Nevreste bizi beğenmiyormuş
Benim belim ağrıyor,alın ortanıza ,saçını başını yolun
Aman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olur,kimseye güven olmaz ,herkes senin benim gibi mi?
Aaaa lütfen @tuzsuz_ruh a söylemeyin çok kızar sonra
B i sor neden yapıyoruzTatlı yapıyorsunuz ne yapayım
Canım bir tabakta fazla koyMisafirim geliyor
Sagol şekerim, seninde ellerine sağlık
korkma, bizden laf çıkmaz
Yalancıyı tartı öpsün mü?Ben Hayır için yapıyorum daguticam kaptancigimi yanlış yonlendirmeyin lütfen
Yalancıyı tartı öpsün mü?[/QU OTE]
Onu cuma günü gorcez öpücük varmı yokmu
1 tane bile yemiyecek misinBen Hayır için yapıyorum daguticam kaptancigimi yanlış yonlendirmeyin lütfen