Benimde yapasım geldi de tuzsuz dan korkuyorumEllerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün
Bende şerbeti ocağa koyarak, tatlıya giriştim sayende
İyi de oldu, akşam yemeğe misafirim var
Misafirim geliyorSabah sabah bu ne şimdi
Aman Allahım oneeeeeeee .
Sagol şekerim, seninde ellerine sağlıkEllerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün
Bende şerbeti ocağa koyarak, tatlıya giriştim sayende
İyi de oldu, akşam yemeğe misafirim var
korkma, bizden laf çıkmazBenimde yapasım geldi de tuzsuz dan korkuyorum
Niye canım, sen künefe yapmış birisin. Daha iddalı olman lazımAboowwww bacım ne ettin :))
Şerbetli yarışması olursa uzak duracağım
İddialı olsaydı birinici olurdum kız :))Niye canım, sen künefe yapmış birisin. Daha iddalı olman lazım
Basma kadayıf, falan da vardı. Artık birdahaki sefere olursun. Hiç belli olmazİddialı olsaydı birinici olurdum kız :))
Birde şey soracağım ben fıstık aldım sarı sarı çıktı hep senin fistiklar yeşilBasma kadayıf, falan da vardı. Artık birdahaki sefere olursun. Hiç belli olmaz
Bu şekilde tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı diyorsun yaniEtiket yapmamı ister misin net görsün
Çorba yerine pasta yaptım olmaz mı?Camları sonra silersin çorba yap sen
Farketmemiştim sana yorum yazdığını,bi koşu gittim baktımBenim mezelerden kabağa da yorum yapmıştı oy verecek sanmıştım
Şerbeti koydum ocagaMisafirim geliyor
Sagol şekerim, seninde ellerine sağlık
korkma, bizden laf çıkmaz
Ekran görüntüsü atsanda buraya baksak birFarketmemiştim sana yorum yazdığını,bi koşu gittim baktım.
Şimdi başkasını da merak alır ,gider bakar
Ay çok güzel görünüyor ya eminim
Aman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olurŞerbeti koydum ocaga
Ellerinize sağlık canım sağlıkla yesin inşaallahYok beyaa abla, gorumcem buzluga koymak istedi kucuk bebegi varda, 1 kilosunu pisirdim gerisi buzluk icin
Sekerparemi de cok begendiler, hem tarifi ogrettim hemde birazini goturecek oyle yani
Çorba pişti eklenecek:)Hayırlı Sabahlar haftasonu herkes kaybolur yine dünü çorbasız geçirdik bugün yapan olur inşaAllah :)
Aaaa lütfen @tuzsuz_ruh a söylemeyin çok kızar sonraAman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olur,kimseye güven olmaz ,herkes senin benim gibi mi?
Şu an PC deyim ,Kazen'in mesajını kopyala yapıştır yaptımEkran görüntüsü atsanda buraya baksak bir