Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
B i sor neden yapıyoruz :rolleyes:
Tatlı yiyelim tatlı yazalım diye yapıyoruz:KK45:
Tatlı yiyelim de şekerimiz yerine gelsin ,güçlenelim diye yapıyoruz :KK45:
Kilo alıyoruz:)
Ya ben diyete başlayayım diyorum ama nasıl:)Kanım çok düşmüş demir dipte o sebeple çabuk hasta oluyorum ve halsizim bu hafta içi 4 gün full doluyum.Kahvaltı yapma imkanım olmayacak öğlende atıştırıp çıkacağım ayakta durabilir miyim başlasam mı:KK45:

Kilo alıyoruz:)
Ya ben diyete başlayayım diyorum ama nasıl:)Kanım çok düşmüş demir dipte o sebeple çabuk hasta oluyorum ve halsizim bu hafta içi 4 gün full doluyum.Kahvaltı yapma imkanım olmayacak öğlende atıştırıp çıkacağım ayakta durabilir miyim başlasam mı:KK45:
Kahvaltı yapmayınca zayıflanmıyor ki daha da metabolizma manyaklaşıyor:skandal:
Yakınımda olsan döverdim seni:KK67:,eve kanepeye bağlardım seni ,bi otur evinde :sinirli:
Canının kıymetini bil ,dinlen biraz
Hasta oluyorum diyor sanki kiloluymuş gibi hala diyet diyor :sinirli:

Kahvaltı yapmayınca zayıflanmıyor ki daha da metabolizma manyaklaşıyor:skandal:
Yakınımda olsan döverdim seni:KK67:,eve kanepeye bağlardım seni ,bi otur evinde :sinirli:
Canının kıymetini bil ,dinlen biraz
Hasta oluyorum diyor sanki kiloluymuş gibi hala diyet diyor :sinirli:
İşte 7 olmadan evden çıkacağım:)3 gün 4 gibi gelirim:) Diğer gün biraz koşturmalı olacak:)
Ne yapsam bilemedim:)
Ben insanlar için koşturmak için yaratılmışım işim bitmez:KK70:
Ya 68 oldum tatilde.66 kiloydum hasta oldum tatilde hareketsiz kalınca 2 artı oldum:):skandal:

İşte 7 olmadan evden çıkacağım:)3 gün 4 gibi gelirim:) Diğer gün biraz koşturmalı olacak:)
Ne yapsam bilemedim:)
Ben insanlar için koşturmak için yaratılmışım işim bitmez:KK70:
Ya 68 oldum tatilde.66 kiloydum hasta oldum tatilde hareketsiz kalınca 2 artı oldum:):skandal:
Hareketsizlikten kilo almıyorum Allahtan, yoksa halim dumandı:skandal:

Birde şey soracağım ben fıstık aldım sarı sarı çıktı hep senin fistiklar yeşil :KK64:
Benim fıstık tatlı fıstığı :) komşumuzun fıstık bahçesi var, o vermisti. Kuruyemiş fıstığı gibi olmuyor :KK45:
Şerbeti koydum ocaga :sus:
Tamam, kolay gelsin :sus:
Ay çok güzel görünüyor ya eminim
Tadıda öyledir ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım :KK15:
Aaaaaa:skandal:
Ellerine sağlık canım:kk77::KK200:
Sagol nevoşum :KK60:
Canım bir tabakta fazla koy :KK55:
koydum, gel buyur :KK60:

X