- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Bence yiyecek1 tane bile yemiyecek misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yiyecek1 tane bile yemiyecek misin
Yani emzirmesem yemezdim tabi ama şimdi süt çeker1 tane bile yemiyecek misin
Kilo alıyoruz:)B i sor neden yapıyoruz
Tatlı yiyelim tatlı yazalım diye yapıyoruz
Tatlı yiyelim de şekerimiz yerine gelsin ,güçlenelim diye yapıyoruz
Tabi tabii inandık he heYani emzirmesem yemezdim tabi ama şimdi süt çeker
Kahvaltı yapmayınca zayıflanmıyor ki daha da metabolizma manyaklaşıyorKilo alıyoruz:)
Ya ben diyete başlayayım diyorum ama nasıl:)Kanım çok düşmüş demir dipte o sebeple çabuk hasta oluyorum ve halsizim bu hafta içi 4 gün full doluyum.Kahvaltı yapma imkanım olmayacak öğlende atıştırıp çıkacağım ayakta durabilir miyim başlasam mı
İşte 7 olmadan evden çıkacağım:)3 gün 4 gibi gelirim:) Diğer gün biraz koşturmalı olacak:)Kahvaltı yapmayınca zayıflanmıyor ki daha da metabolizma manyaklaşıyor
Yakınımda olsan döverdim seni,eve kanepeye bağlardım seni ,bi otur evinde
Canının kıymetini bil ,dinlen biraz
Hasta oluyorum diyor sanki kiloluymuş gibi hala diyet diyor
1 Tane ye o zaman:)Yani emzirmesem yemezdim tabi ama şimdi süt çeker
Bugün çorba sırası kimde
Ben biliyorum gelsin çorbamız
Hareketsizlikten kilo almıyorum Allahtan, yoksa halim dumandıİşte 7 olmadan evden çıkacağım:)3 gün 4 gibi gelirim:) Diğer gün biraz koşturmalı olacak:)
Ne yapsam bilemedim:)
Ben insanlar için koşturmak için yaratılmışım işim bitmez
Ya 68 oldum tatilde.66 kiloydum hasta oldum tatilde hareketsiz kalınca 2 artı oldum:)
İçimden bir his Emira yapacak diyorBugün çorba sırası kimde
Ben biliyorum gelsin çorbamız
O çorba bildirmedi:)İçimden bir his Emira yapacak diyor
Bacısı?O çorba bildirmedi:)
Ben hemen alıyorum yoksa yediklerinde değişiklik olmayınca neden kilo alınsınNeyse bu dönem daha haeketli olacağım öyle gider herhalde bu hafta olmazsa haftaya başlarım:)Hareketsizlikten kilo almıyorum Allahtan, yoksa halim dumandı
Yapmalı, 6.hissimi yalancı çıkarmamalı2 bacıdan biri yapacak hissi var, görüyorum küremdeLezzetliCipetpet bize çorba yapacak mısın
Benim fıstık tatlı fıstığı :) komşumuzun fıstık bahçesi var, o vermisti. Kuruyemiş fıstığı gibi olmuyorBirde şey soracağım ben fıstık aldım sarı sarı çıktı hep senin fistiklar yeşil
Tamam, kolay gelsinŞerbeti koydum ocaga
Teşekkür ederim canımAy çok güzel görünüyor ya eminim
Tadıda öyledir ellerine sağlık
Aaaaaa
Sagol nevoşumEllerine sağlık canım
koydum, gel buyurCanım bir tabakta fazla koy
Küren doğru söylüyor hemde iddialı bir tarifle gelecekYapmalı, 6.hissimi yalancı çıkarmamalı2 bacıdan biri yapacak hissi var, görüyorum küremde