Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo alıyoruz:)
Ya ben diyete başlayayım diyorum ama nasıl:)Kanım çok düşmüş demir dipte o sebeple çabuk hasta oluyorum ve halsizim bu hafta içi 4 gün full doluyum.Kahvaltı yapma imkanım olmayacak öğlende atıştırıp çıkacağım ayakta durabilir miyim başlasam mı
Kilo alıyoruz:)
Ya ben diyete başlayayım diyorum ama nasıl:)Kanım çok düşmüş demir dipte o sebeple çabuk hasta oluyorum ve halsizim bu hafta içi 4 gün full doluyum.Kahvaltı yapma imkanım olmayacak öğlende atıştırıp çıkacağım ayakta durabilir miyim başlasam mı
Kahvaltı yapmayınca zayıflanmıyor ki daha da metabolizma manyaklaşıyor
Yakınımda olsan döverdim seni,eve kanepeye bağlardım seni ,bi otur evinde
Canının kıymetini bil ,dinlen biraz
Hasta oluyorum diyor sanki kiloluymuş gibi hala diyet diyor
Kahvaltı yapmayınca zayıflanmıyor ki daha da metabolizma manyaklaşıyor
Yakınımda olsan döverdim seni,eve kanepeye bağlardım seni ,bi otur evinde
Canının kıymetini bil ,dinlen biraz
Hasta oluyorum diyor sanki kiloluymuş gibi hala diyet diyor
İşte 7 olmadan evden çıkacağım:)3 gün 4 gibi gelirim:) Diğer gün biraz koşturmalı olacak:)
Ne yapsam bilemedim:)
Ben insanlar için koşturmak için yaratılmışım işim bitmez
Ya 68 oldum tatilde.66 kiloydum hasta oldum tatilde hareketsiz kalınca 2 artı oldum:)
İşte 7 olmadan evden çıkacağım:)3 gün 4 gibi gelirim:) Diğer gün biraz koşturmalı olacak:)
Ne yapsam bilemedim:)
Ben insanlar için koşturmak için yaratılmışım işim bitmez
Ya 68 oldum tatilde.66 kiloydum hasta oldum tatilde hareketsiz kalınca 2 artı oldum:)
Ben hemen alıyorum yoksa yediklerinde değişiklik olmayınca neden kilo alınsınNeyse bu dönem daha haeketli olacağım öyle gider herhalde bu hafta olmazsa haftaya başlarım:)