- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Tamam tamam tepsinin birini yolladim, keser herhalde tatli krizini5 mi 5 dilimcikmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam tepsinin birini yolladim, keser herhalde tatli krizini5 mi 5 dilimcikmi
2 kisi sardik aslinda, ama sekerpareler ellerimden optu,yapragin ustune. Belinim bikinim kirildi5 kilo yaprak mı kim sardırdı sana o kadar yaprağıYazık günah kıyamam
Beklediğim buydu bir daha cimrilik yapma hem fikir verdim senmiydin dondurucuya koyma konusunda soran hem fikir al hem cimrilik ayıpp neyse sakinim tatlımı yiyim benTamam tamam tepsinin birini yolladim, keser herhalde tatli krizini
Ne yaptınız o kadar yaprağı düğün,mevlüd falan mı var2 kisi sardik aslinda, ama sekerpareler ellerimden optu,yapragin ustune. Belinim bikinim kirildi
Hahahahaa evet bendim,Beklediğim buydu bir daha cimrilik yapma hem fikir verdim senmiydin dondurucuya koyma konusunda soran hem fikir al hem cimrilik ayıpp neyse sakinim tatlımı yiyim ben
Yok beyaa abla, gorumcem buzluga koymak istedi kucuk bebegi varda, 1 kilosunu pisirdim gerisi buzluk icinNe yaptınız o kadar yaprağı düğün,mevlüd falan mı var
.Hahahahaa evet bendim,
Afiyet olsun
Hayırlı Sabahlar haftasonu herkes kaybolur yine dünü çorbasız geçirdik bugün yapan olur inşaAllah :)Uyumadım buralardayım yarın tatil uyur muyum
Şekerparemiiii kaldımı ondan gece gece bi tatlı istedim.
Sabah sabah bu ne şimdi
Aman Allahım oneeeeeeee .
Sürpriz oluyor gelince öğreniyorsunKazanan ödülü nedir
Aboowwww bacım ne ettin :))
Ellerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün
Valla bende kabak var şekerpare niyetine onu mu atsam ocağaEllerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün
Bende şerbeti ocağa koyarak, tatlıya giriştim sayende
İyi de oldu, akşam yemeğe misafirim var