Eski dostlarHangi eski konulara:)Ne aradın:)
Tabi ki:)Günah olur zaten ya işten gelmiş yorgun argın adama yemek yapılmazmı Allah sorar bunu
Ben oraya 4-5 yıldır yazmıyorum:)O kadar eskileri araman lazım:)Eski dostlarDers yaptığımız sayfaları aradım ama bulamadım, sayfayı kaydettim devam edicem sonra
Ne dersi yapardınız :)Eski dostlarDers yaptığımız sayfaları aradım ama bulamadım, sayfayı kaydettim devam edicem sonra
2014 e kadar geldimBen oraya 4-5 yıldır yazmıyorum:)O kadar eskileri araman lazım:)
100 sayfa mesaj yazmadan çıkmama dersiNe dersi yapardınız :)
Oralarda yazdım mı bilmiyorum:)En son kapıyı çarpıp çıkmıştım2014 e kadar geldim
Hangi konuda yazılması gerenkiyor sen nerdeysen ben ordayım floodlara boğarım orayı100 sayfa mesaj yazmadan çıkmama dersi
Hanımefendi artık gelmiyor:)
Benim yazdığım tek konu bu bölümde buradan ayrılma o zamanHangi konuda yazılması gerenkiyor sen nerdeysen ben ordayım floodlara boğarım orayı
Yazmışsın:) Biliyorum, hatta sonradan öğrenmiştim, ben de diyordum Nevoş niye gelmiyor artıkOralarda yazdım mı bilmiyorum:)En son kapıyı çarpıp çıkmıştım
Buldun mu oraları:)Yazmışsın:) Biliyorum, hatta sonradan öğrenmiştim, ben de diyordum Nevoş niye gelmiyor artık
İnstada yakalarsam tutup saçından getiricemHanımefendi artık gelmiyor:)
Arada yazıyor geleceğim diyor ama yokİnstada yakalarsam tutup saçından getiricem
Daha değil az kaldıBuldun mu oraları:)
Dayak istiyorArada yazıyor geleceğim diyor ama yok
Ben daha yeni gördüm2 gün önce ekledim kuzum ya
Çok yoğun gelemiyor yada bizi beğenmiyorDayak istiyor
İnstalara foto eklemeye vakti oluyor amaÇok yoğun gelemiyor yada bizi beğenmiyor