- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.054
- 43
Yap gelsin:)İnstalara foto eklemeye vakti oluyor ama Etiket yapayım da kışkırtayım, kaşınıyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap gelsin:)İnstalara foto eklemeye vakti oluyor ama Etiket yapayım da kışkırtayım, kaşınıyorum çünkü
Hayırlı geceler canımBen uyumaya gidiyorum Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin
Benden korktuğu için gelemiyorrabia01 Korkar şimdi gelmeye hamlamıştır artık
Onu bilmiyorumBiri daha vardı yurtdışında oturan hah HAbibte
Baktım yokmuş gelmemişOnu bilmiyorum
Kendisini tanımıyorumBaktım yokmuş gelmemiş
Oyy canimm yaaaaagggÖzledim zaten yokluğun hemen belli oluyor senin ve Smile Forever kuzumun
Kendisini tanımıyorum
Hahaha eyvAllah gardaşım nasılsın nerelerdesin yoksunOyy canimm yaaaaaggg
Hatirlayan ve tek etiketleyen sen oldugun icin,artikin olumune kankayiiikkk
Misafirim var 4 gundur, o yuzden gelemiyorum pek.Hahaha eyvAllah gardaşım nasılsın nerelerdesin yoksun
Suan 3Herkes tünedi heralde heyy bülüçler uyudunuzmu şimdi pro olup kaç ziyaretci olduğunu görmek vardı
Doymadım doyamadım sevmelere promu
Şekerparemiiii kaldımı ondan gece gece bi tatlı istedim.Misafirim var 4 gundur, o yuzden gelemiyorum pek.
Bugunde 5 kilo yaprak sarip ustune 2 olcu sekerpare yapinca halim kalmadi gelmeye
Oyle yani siz napiyosunuz, yeni corbalar gelmis gidem de iki bakam corbalara
Kalmaz mi cook var, gonderdim 5 dilim afiyet olsunŞekerparemiiii kaldımı ondan gece gece bi tatlı istedim.
5 mi 5 dilimcikmiKalmaz mi cook var, gonderdim 5 dilim afiyet olsun
5 kilo yaprak mı kim sardırdı sana o kadar yaprağıYazık günah kıyamamMisafirim var 4 gundur, o yuzden gelemiyorum pek.
Bugunde 5 kilo yaprak sarip ustune 2 olcu sekerpare yapinca halim kalmadi gelmeye
Oyle yani siz napiyosunuz, yeni corbalar gelmis gidem de iki bakam corbalara
Uyumadım buralardayım yarın tatil uyur muyumHerkes tünedi heralde heyy bülüçler uyudunuzmu şimdi pro olup kaç ziyaretci olduğunu görmek vardı
Doymadım doyamadım sevmelere promu