Ben çarpmadım başkaları çok çarptıBen bir kere tampon çarptım şükür zaten geri geri hiç parketmigorim carparim diye o yüzden hiç park yeri nde sikijti yaşamıyorum nerede kamyon girecek kadar yer var oraya park ediyorum
Onlara çorba vermeyelim:)Tam sopalik bunlar
Yapan yaptı zati hayır onu geçtim yapanlar da gelmiyor yapmayanlar kolacan etmiyor ortalığıOnlara çorba vermeyelim:)
Tamam almayız ikimiz yazarız.Onları görmezden gelirizYapan yaptı zati hayır onu geçtim yapanlar da gelmiyor yapmayanlar kolacan etmiyor ortalığı
Ziplarlar oylama gelincealmayalım topige
İyiyim canım hamdolsun, sen nasılsın?Hayırlı geceler canım nasılsın
Bende iyiyim canım çok şükürİyiyim canım hamdolsun, sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım. Yarın misafirim gelecek. Size iyi gecelerBende iyiyim canım çok şükür
Tamam canım Allah kolaylık versinAllah iyilik versin canım. Yarın misafirim gelecek. Size iyi geceler
Ben de fasulyeden olduğum günleri görebilecek miyim acabaBen artık fasulyeden olduğum için son günler yapacağım
Görürsün inşaallah:)Ben de fasulyeden olduğum günleri görebilecek miyim acaba
Dermi der bu şok olur ciddimisin yokmu vallamı diye diyeAdam sevmesende olur diyecek
En fazla 1 ay sabreder:)Dermi der bu şok olur ciddimisin yokmu vallamı diye diye
Ben eski konulara dalmışımBen misafirliğe aradan çıkartıp geldim nerede marifetli hatunlar
İnşaAllahGörürsün inşaallah:)
Hangi eski konulara:)Ne aradın:)Ben eski konulara dalmışım
İnşaAllah
Ben yemek yapmadan duramamki o kadarEn fazla 1 ay sabreder:)
Yani o kadar tembel olmaya gerek yok:)Ben yemek yapmadan duramamki o kadar
Günah olur zaten ya işten gelmiş yorgun argın adama yemek yapılmazmı Allah sorar bunuYani o kadar tembel olmaya gerek yok:)