Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben senden yarım saat daha fazla uyuyorum
Bizimkiler de kahvaltı yapmıyor sadece zorla sıcak süt içirtiyorum:)

deynepnaz 'da
Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Buz tutmasındından,sis,kar,buharİlerleyen saatlerde hava açılıyor:)

Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Buz tutmasındından,sis,kar,buharİlerleyen saatlerde hava açılıyor:)
Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.

Kaç model abla :/
Eski canım 2009 model:)Eşim kullanmıyor genelde bende öğrenme aşamasında çarpa çarpa öğrendiğim için değiştirmiyoruz.Bu yıl sonu değiştirebiliriz:)
Ama çalışmasında falan sıkıntı değil canım camlar sabah hep buz tutuyor veya kapılar onunla çok uğraştım bu yıl

Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.
O kadar kar yağmadı ama ben tepede bir yerdeyim sis hiç bitmedi:)Buz ve don çok oldu :)Seneye değişecekmiş inşaallah değişir:)

Tabii ki ,özlenilmeyi severim

Ödev yapıyor rahatsız etme
Ödev yoktu dün

Hıı ben de ödev olarak çorba yapıyor anladım
Bu saate ödev mi kalır deynepnaz Ben okuldan gelince yaptırıyorum hemen sonra rahat rahat dinleniyor:)
Akşama kadar okulda zaten çocukceğiz,dinlensin biraz

Ben senden yarım saat daha fazla uyuyorum
Bizimkiler de kahvaltı yapmıyor sadece zorla sıcak süt içirtiyorum:)

deynepnaz 'da
Bugün de gardrop temizliğine giriştim ,bayağı karışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…