Ben ona burası dışında başka bir yerden yazmıyorum:)Telefonu var ama yazmıyorum:)Hmmm güzeeel :)
Selam söyle öp yerime
Bizde yaptık bir sürü idi bugün ödev matematiği tenefüste yapmış Allah tan o yüzden yırtıkÖdev yapıyor rahatsız etme
Doğum günün kutlu olsun canımİyi akşamlar herkese canlar. Kadınlar kulübüne coook teşekkür ederim çok güzel bir doğum günü mesajı aldım. normalde yarın ama bugün göndermişler görünce çok mutlu oldum.
Benimki kendisi yapıyor.Ben kontrol ediyorum.Bu sıra izin vermiyor ama eksikliklerini soruyor:)Bizde yaptık bir sürü idi bugün ödev matematiği tenefüste yapmış Allah tan o yüzden yırtık
Çok Teşekkür ederim ablaDoğum günün kutlu olsun canım
Çorbayı ne zaman ekliyorsunÇok Teşekkür ederim abla
Niye yazmıyorsun kiBen ona burası dışında başka bir yerden yazmıyorum:)Telefonu var ama yazmıyorum:)
Gelince sen söylersin:)
Özele davet ediyorum abla bi zahmet biliyon konuyuÇorbayı ne zaman ekliyorsun
Eşi belki bir şey söylerNiye yazmıyorsun ki
Hemen geliyorumÖzele davet ediyorum abla bi zahmet biliyon konuyu
İyiyim nevoşum, yaprak sardım belim çıktı. Sen nasılsın :)Hayırlı akşamlar güzelim nasılsın
Bana yaz benim eşim bişey demezEşi belki bir şey söyler
Ellerine sağlık canım durumlar nasıl bir gelişme var mı?İyiyim nevoşum, yaprak sardım belim çıktı. Sen nasılsın :)
Senin numaran benim telefona eklenmiyor hata veriyor.Bana yaz benim eşim bişey demez
Değiştir o tlf bozukSenin numaran benim telefona eklenmiyor hata veriyor.
Telefonum bozuk değilDeğiştir o tlf bozukherşey iyi hoşta bende öteki yerde bulamıyor seni artık
Sagol canım, bugun sıvı tüketimine geçmişler. İnsallah daha iyi olacak :)Ellerine sağlık canım durumlar nasıl bir gelişme var mı?
İyiyim canım çok şükür