Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
İki numara da benim gibi mi herşey bana kalırdı ben iki numaraydim :))

Ahhh @L E Y L ahh birde vuslat a suç atıyor

@-VUSLAT- o dini boyutunu düşünüyor canım o yüzden

Birde hepsi normal olunca rica da edemiyorsun bağlamayı

Benim etiketler de olmamış

maşallah Allah bağışlasın.. sonuncu erkek mi
Amin canım hepimizinkini İnşaAllah. Kız:)
Canım ben sağlık problemi yüzünden bağlatmak zorundaydım. Diğer yöntemler işe yaramayınca mecbur bağlattım. Çok araştırmıştım, tanıdığım hocalara sormuştum sağlık problemi olduğu için caiz olur dendi.

Bende araştırdım evet sağlık problemi ile caizmis şimdide durduk yere bıçak altına yatmayayim diyorum esimde diyor bir tane daha yapalım başka bahane bulamazsın

Bende araştırdım evet sağlık problemi ile caizmis şimdide durduk yere bıçak altına yatmayayim diyorum esimde diyor bir tane daha yapalım başka bahane bulamazsın
Çok kötü sezeryan ya, 1 ay kıvrandım ben Normal doğum ne kadar iyi sancı çekiyorsun ama çocuk doğar doğmaz bitiyor bütün ağrılar. Kesmeden de yapılıyor bağlatma işlemi canım, kapalı ameliyatla. Ben hem doğum hem bağlatma ikisi birden olsun diye sezeryan oldum.

Öyle yap canım, Nevoş ekler. Olur herhalde öyle

Her ikisininde avantajı dejavantaji var ama çocuk için en iyisi normal doğum Muş faydalarını duyunca giden gitsin benden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…