- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
Ben sana yakışıyor dedim ya takma boşver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takmaz o sevmezsem uğraşmam benBen sana yakışıyor dedim ya takma boşver
Annem aylar sonra anlamış,ondan dedimdiİlk günüm değil ki tee kaç gün ağrılı sancılı şırıl şırıl geldi
OoooBeni bir sen anlarsın bebekim
Kurtuldu senden bi süreKapı komsu Edremit'te uzun bir süre gelmez
DeğilimHamile misin
sende güzelsinGül melek bize gelince bodur şişman
Devede de boy varaha ama senin benden eksiğin var pardon af buyur fazlan var benden uzunsun yaaa
Kim yapmış -VUSLAT- yaptı iyiki o benden kısa boylu dedi
Vardır orda bir hikmet bende yok biliyorum test yaptımAnnem aylar sonra anlamış,ondan dedimdi
Seni minciririm ponçik hani ikimizde siskoyuz biz ondan dedim di
Yok komşum iyidir sağolsuj geçen geldiğinde sıkı sıkı tembihledi sakin evini satıp gitme bak diye çok sever kendisi beniKurtuldu senden bi süre
Değilim
sende güzelsin
Devede de boy var
Eşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki.
Kar tatili mi yoksa ?Kar yüzü göremedik doğru düzgün
15 gün erken kalkmamıştırsın ,alıştın tabi geç kalkmaya
Burdayim hayatim:)) katiliomusun bu kategoriye?
yarı var yarı yok yarı canlı yarı ölüyüm
sen nerelerdesn cnmm nabıyorsun
Aman olmasınahaha onu bilerek yazmadım deliniyormuş kayıyormuş falan tüpler bağlıyken gebe kalan da duydum ona bile dikkat yanii
Bizimkiler de öyleydi, büyüyünce uysallaştılar:)Bizde 3 kız 1 erkek öyle çok kavga dövüş oluyor
Hiç de izin almadım ondan bağlatıcam dedim bittiBende düşünüyorum onu eşim müsaade etmiyor ://
Aha topu bana attı bakKurtuldu senden bi süre
Değilim
sende güzelsin
Devede de boy var
Ben kısayım dedim @L E Y L minik meleklerim daha kısa dediBenim büyük kızımın da fazlası var ama kendisi bir hafta diyet yapıyor, sonra ki hafta yemesi iki katına çıkıyor Sözde yurda dönünde diyete başlayacak bakalımYok komşum iyidir sağolsuj geçen geldiğinde sıkı sıkı tembihledi sakin evini satıp gitme bak diye çok sever kendisi beni
Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım
@-VUSLAT- doğru mu söylüyorsun ilk sen mi dedin
Kim dediyse doğru demiş Allah bu kadar nasip etmiş ne yapayım
aminn amin ama gelirse de baş üstü olur tekne kazıntısı sendeee :))Aman olmasın
Allah isteyip de olmayanlara versin İnşaAllah.
Aynen, istemiyorum ama kazara mazara 10 tane de olsa amenna:)aminn amin ama gelirse de baş üstü olur tekne kazıntısı sendeee :))
En kucugu kac yasinda canim ?Aynen, istemiyorum ama kazara mazara 10 tane de olsa amenna:)