- 24 Eylül 2018
- 97.169
- 292.435
Selam canım Arada gelip gidiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım Arada gelip gidiyorum :)
Aleyküm selam bugün nasılsın iyimisin :)Selam canım Arada gelip gidiyorum :)
Biri spiralle, sonuncusu da yazmadığın korunma yöntemi var onunla Sonunda tüpleri bağlattım zaten, başka çıkış yolu yoktuamin amin canım kazarayı da hiç anlamam zaten, geri çekilmeyi de kontrol yöntemi sananlar varken :)) ama bana desen ki spirale rağmen kaldım, doğum kontrol hapını düzgün kullanmama rağmen kaldım, tüplerimi bağlattım ama kaldım, onu anlarım... valla yaş da ilerleyince doğurganlık azalıyor galiba yoksa performansta sıkıntı yok
Çok şükür canım,iyiyim :)Sen nasılsın?Aleyküm selam bugün nasılsın iyimisin :)
@minik meleklerim duydun muO en kısa en şişman tövbeee
Elhamdülillah :)Çok şükür canım,iyiyim :)Sen nasılsın?
ahaha onu bilerek yazmadım deliniyormuş kayıyormuş falan tüpler bağlıyken gebe kalan da duydum ona bile dikkat yaniiBiri spiralle, sonuncusu da yazmadığın korunma yöntemi var onunla Sonunda tüpleri bağlattım zaten, başka çıkış yolu yoktu
Allah iyilik versin canım :* :)Elhamdülillah :)
Duymasın @minik meleklerim arkasından konuştuğumu bilmesin@minik meleklerim duydun mu
Kesin komşuya gitmiştir@minik meleklerim nerdesiiin?
Herkesi sıradan geçirecekDuymasın @minik meleklerim arkasından konuştuğumu bilmesin
Kahveci güzeli ya o,olabilirKesin komşuya gitmiştir
Durduk yere başım dönüyor hayrolsunKahveci güzeli ya o,olabilir
Eyvah yolda mı yoksa ?Durduk yere başım dönüyor hayrolsun
Mimkin değil reglim şuanEyvah yolda mı yoksa ?
Olmaz diye bir şey olmaz üstüne görüyorsan bacım ?Mimkin değil reglim şuan
Biri beni çağırmış ❤Mimkin değil reglim şuan
İlk günüm değil ki tee kaç gün ağrılı sancılı şırıl şırıl geldiOlmaz diye bir şey olmaz üstüne görüyorsan bacım ?