Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Aman olmasın:KK17:
Allah isteyip de olmayanlara versin İnşaAllah.

Bizimkiler de öyleydi, büyüyünce uysallaştılar:)

Hiç de izin almadım ondan bağlatıcam dedim bitti:KK53:

Aha topu bana attı bak:KK11:

Ben kısayım dedim @L E Y L minik meleklerim daha kısa dedi:skandal:Benim büyük kızımın da fazlası var ama kendisi bir hafta diyet yapıyor, sonra ki hafta yemesi iki katına çıkıyor:KK70: Sözde yurda dönünde diyete başlayacak bakalım:KK59:
İki numara da benim gibi mi herşey bana kalırdı :KK70: ben iki numaraydim :))

Ahhh @L E Y L ahh birde vuslat a suç atıyor

@-VUSLAT- o dini boyutunu düşünüyor canım o yüzden :KK51:

Birde hepsi normal olunca rica da edemiyorsun bağlamayı :KK43:

Benim etiketler de olmamış :KK43:

maşallah Allah bağışlasın.. sonuncu erkek mi :KK70:
Amin canım hepimizinkini İnşaAllah. Kız:)

Canım ben sağlık problemi yüzünden bağlatmak zorundaydım. Diğer yöntemler işe yaramayınca mecbur bağlattım. Çok araştırmıştım, tanıdığım hocalara sormuştum sağlık problemi olduğu için caiz olur dendi.

Amin canım hepimizinkini İnşaAllah. Kız:)

Canım ben sağlık problemi yüzünden bağlatmak zorundaydım. Diğer yöntemler işe yaramayınca mecbur bağlattım. Çok araştırmıştım, tanıdığım hocalara sormuştum sağlık problemi olduğu için caiz olur dendi.
Bende araştırdım evet sağlık problemi ile caizmis şimdide durduk yere bıçak altına yatmayayim diyorum esimde diyor bir tane daha yapalım başka bahane bulamazsın :KK70:

Bende araştırdım evet sağlık problemi ile caizmis şimdide durduk yere bıçak altına yatmayayim diyorum esimde diyor bir tane daha yapalım başka bahane bulamazsın :KK70:
Çok kötü sezeryan ya, 1 ay kıvrandım ben:KK43: Normal doğum ne kadar iyi sancı çekiyorsun ama çocuk doğar doğmaz bitiyor bütün ağrılar. Kesmeden de yapılıyor bağlatma işlemi canım, kapalı ameliyatla. Ben hem doğum hem bağlatma ikisi birden olsun diye sezeryan oldum.

Faturam 15 de güncellenmiyor:KK43: bu hafta sonu yapacağım inşallah nevros ben resimleri ben ekleyebilirim derse öyle hemen eklerim ama diğer türlü sitedeki resimler ve reklâmlar çok interneti mi yiyor :KK43:

Ne arar wi-fi, telefon çektiğine şükrediyoruz
Öyle yap canım, Nevoş ekler. Olur herhalde öyleo_O

Çok kötü sezeryan ya, 1 ay kıvrandım ben:KK43: Normal doğum ne kadar iyi sancı çekiyorsun ama çocuk doğar doğmaz bitiyor bütün ağrılar. Kesmeden de yapılıyor bağlatma işlemi canım, kapalı ameliyatla. Ben hem doğum hem bağlatma ikisi birden olsun diye sezeryan oldum.
Her ikisininde avantajı dejavantaji var ama çocuk için en iyisi normal doğum Muş faydalarını duyunca giden gitsin benden dedim :-)

X