- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalık şenlensin sen zaten buradasın bayan 49 kg
Aynen herşey eskiden güzeldi, keşke o günlere dönsek:)Nasip olan olduğu yaşta evleniyor..
Eskiden herşey daha güzeldi ben çocukken, zaman ilerledikçe herşey kirleniyor duygular akıllar niyetler..
Yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu katkılı bunlar beyinlerimizide etkiliyor maalesef
Yok artık 49 değilim, 53ümOrtalık şenlensin sen zaten buradasın bayan 49 kg
maşallah canım Bravo valla. Allah bağışlasın....çook pişmanım arka arkaya dizmediğim için... tamam kısmet nasip ama... aman bir tane yeter, çalışıyoruz nasıl bakılcak... bu dünyaya çocuk mu getirilir derken... şimdi de 2. için zorlanıyoruz4 tane canım, 3 kız bir erkek:)
Sen kaç kilosun ondan haber verOrtalık şenlensin sen zaten buradasın bayan 49 kg
Aaaa çok şişmanmışsın 53 ooooYok artık 49 değilim, 53üm
Bildiğim kadar evli
Çok şükür bugünümüzede :)Aynen herşey eskiden güzeldi, keşke o günlere dönsek:)
Vermesem olmazmı utanıyorumdaSen kaç kilosun ondan haber ver
Evliyim 22 yaşımda evlendim bende 3 yaşında erkek 1 emanetimiz var :)
Amin canım, hepimizinkini İnşaAllah Zaman geçince performans mı düşüyor acaba Son ikisi kazara oldu benim Kemal Sunal'ın bir filmi var ya, üzerine ceketimizi atsak hamile kalıyor diyor, ben de o misalOlur canım hayırlısıyla İnşaAllahmaşallah canım Bravo valla. Allah bağışlasın....çook pişmanım arka arkaya dizmediğim için... tamam kısmet nasip ama... aman bir tane yeter, çalışıyoruz nasıl bakılcak... bu dünyaya çocuk mu getirilir derken... şimdi de 2. için zorlanıyoruz
Boyum kısa 1.59Aaaa çok şişmanmışsın 53 oooo
53 ne ya buna kilomu diyosun sen
Boyun kaç
@minik meleklerim den uzunsun yineBoyum kısa 1.59
MaşaAllah, Allah bağışlasın canım:)Evliyim 22 yaşımda evlendim bende 3 yaşında erkek 1 emanetimiz var :)
İyi bari en kısa değilmişim@minik meleklerim den uzunsun yine
amin amin canım kazarayı da hiç anlamam zaten, geri çekilmeyi de kontrol yöntemi sananlar varken :)) ama bana desen ki spirale rağmen kaldım, doğum kontrol hapını düzgün kullanmama rağmen kaldım, tüplerimi bağlattım ama kaldım, onu anlarım... valla yaş da ilerleyince doğurganlık azalıyor galiba yoksa performansta sıkıntı yokAmin canım, hepimizinkini İnşaAllah Zaman geçince performans mı düşüyor acaba Son ikisi kazara oldu benim Kemal Sunal'ın bir filmi var ya, üzerine ceketimizi atsak hamile kalıyor diyor, ben de o misalOlur canım hayırlısıyla İnşaAllah
O en kısa en şişman tövbeeeİyi bari en kısa değilmişim
Amin herkesin evladınıMaşaAllah, Allah bağışlasın canım:)