Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Hamdolsun canım benim, iyiyim. Bugün biraz gergin geçti ama benim dışımdakiler gerildi :KK70:(geren ben oluyorum) :KK70:

Onun haricinde birşey yok :KK8:

Az evvel ortalığı topladım, eşimi işe yollayınca uyuma evresine geçeceğim inşallah.:uykucu:

Sen nasılsın :KK60:
Hayırdır ne yaptın:skandal:
Bende iyiyim çok şükür sabah 6'da kalkmaya alışmaya çalışıyorum:)
Gece erken yatmayı becerebilirsem iyi olacak:)

Evet yaa heryerde salgın var Allah korusun ilaç bulmakta zormuş sanırım inşallah önemli bşy değildir çabucak geçer
Insallah cnm ilac vermedim zaten nane limon bal yaptim birde gida diyeti yaptim.Cok zorda kalmayinca ilac kullanmiyorum ates yukselir diye korktum ama Allahtan ates yukselmedi

Hayırdır ne yaptın:skandal:
Bende iyiyim çok şükür sabah 6'da kalkmaya alışmaya çalışıyorum:)
Gece erken yatmayı becerebilirsem iyi olacak:)
Mesele uzun, kısadan geçeyim.
Bazı kişiler, şeften azar yiyince hatalarını üstüme yıkmaya çalıştı ve fena bir şekilde geri tepti :KK70:
Bugünkü hatalarını ve daha evvelki üstünü örttüğüm tüm hatalarını yüzlerine vurdum. Daha beter şeften ayar yediler :KK70:

Ben şamar oğlanı değilim, anladılar :KK70:

Sonradan, “Yasmin sen yanlış anladın” oldu :KK70:

Mesele uzun, kısadan geçeyim.
Bazı kişiler, şeften azar yiyince hatalarını üstüme yıkmaya çalıştı ve fena bir şekilde geri tepti :KK70:
Bugünkü hatalarını ve daha evvelki üstünü örttüğüm tüm hatalarını yüzlerine vurdum. Daha beter şeften ayar yediler :KK70:

Ben şamar oğlanı değilim, anladılar :KK70:

Sonradan, “Yasmin sen yanlış anladın” oldu :KK70:
Kötü niyetli insan kendini her yerde belli ediyor:110:Ne kadar ayıp etmişler:110:Neyse çok iyi yapmışsın tabi hakkını savunacaksın:KK19:

X