Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar bekledim açılmadı, ben gidince açılmışDedim -VUSLAT- füze attı resmen
Hayırlı akşamlar canım, nasılsın :)Hayırlı akşamlar herkese
Çok geçmiş olsun hanım abla  rabbim şifa versinSelamlar hanımlar annemdeyim göz ameliyatı oldu.Cumartesi eve dönüyorum herkesler iyidir umarım
Benim de bir madalyam vardı, unutulmuş galibaaNihayet gelmiş madalyalar
Geçmiş olsun abla tez zamanda iyileşsin inşallahSelamlar hanımlar annemdeyim göz ameliyatı oldu.Cumartesi eve dönüyorum herkesler iyidir umarım
Çok geçmiş olsun hanım abla  rabbim şifa versin
Geçmiş olsun abla tez zamanda iyileşsin inşallah
Benim de 2 taneydi aslında birini unutmuşlarBenim de bir madalyam vardı, unutulmuş galibaa
Hanım abla NasılsınSağol canım teşekkür ederim
Sağol canısı teşekkürler
Geçmişler olsun ablamSelamlar hanımlar annemdeyim göz ameliyatı oldu.Cumartesi eve dönüyorum herkesler iyidir umarım
Hamdolsun canım benim, misafirlerim vardı eve geldiğimde yeni çıktılarHayırlı akşamlar canım, nasılsın :)
Geçmiş olsun ablacımSelamlar hanımlar annemdeyim göz ameliyatı oldu.Cumartesi eve dönüyorum herkesler iyidir umarım
Azerin dışında unutulan yokNevreste unutulan madalyalar ne zaman gelecek
Nasıl yani eve geldiğinde misafir vardıHamdolsun canım benim, misafirlerim vardı eve geldiğimde yeni çıktılar
Sen nasılsın, kuzucuk nasıl
Evet canım, arkadaşlarımız gelmiş. Sofrayı kurmuşlar, çayı demlemişler hazıra kondumNasıl yani eve geldiğinde misafir vardı
O zaman iyi olmuşHer zaman gelsinlerEvet canım, arkadaşlarımız gelmiş. Sofrayı kurmuşlar, çayı demlemişler hazıra kondum
O zaman iyi olmuşHer zaman gelsinler