- 16 Ağustos 2010
- 293.050
- 602.929
- 43
Geçmiş olsun : (Bende dün gece uyuyamadim oğlan ateslendi hastaneye genel kontrole gittik akşamına hasta oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun : (Bende dün gece uyuyamadim oğlan ateslendi hastaneye genel kontrole gittik akşamına hasta oldu
Geçmiş olsun canım bizim oğlanda burun çekiyor akşamdan beriSagol cnm Vallahi öyle bir bitkinin düşmüşüm ki oğlum gece 4'ten beridir kusma ishal viral Salgın varmış Sanırım aman dikkat edin bir gün okula yolladım anında hastalık kaptı
Canfeb sizede geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım bizim oğlanda burun çekiyor akşamdan beri
Saol canım iyiyiz şimdi çok şükürGeçmiş olsun : (
Sağolasın leyl’im şükür keyfi filan yerinde yemesi içmesi sadece burnu akıyor işte
Ya biz de burun akıntısı öksürük hiçbir şey yok birden kusma ile başladı gece 4'teGeçmiş olsun canım bizim oğlanda burun çekiyor akşamdan beri
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun canım : (
Sağ ol canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım..
Salginmis heryerde okullarda daha cabuk yayiliyo tabiiBende dün gece uyuyamadim oğlan ateslendi hastaneye genel kontrole gittik akşamına hasta oldu
Yok gelmediNevreste sana biyerden etiket attım geldimi
Burda değil uygun fiyatlı bir züccaciye gördüm baya uygunYok gelmedi
Gelmedi seni takip etmiyorum ondan olabilir:)Burda değil uygun fiyatlı bir züccaciye gördüm baya uygun
Evet yaa heryerde salgın var Allah korusun ilaç bulmakta zormuş sanırım inşallah önemli bşy değildir çabucak geçerYa biz de burun akıntısı öksürük hiçbir şey yok birden kusma ile başladı gece 4'te
Cerkezkoypark adıGelmedi seni takip etmiyorum ondan olabilir:)
Tamam anacagim yeter ki iste, kurabiyede yapmistim ondanda koyayim ister misinAslında onu da diyecektim de ayıp olmasın diye yazmadım Sıcağıyla koy kavonoza bozulmaz buraya gelene kadar
Çok geçmiş olsunBende dün gece uyuyamadim oğlan ateslendi hastaneye genel kontrole gittik akşamına hasta oldu