Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Eşim Konyalı :)
Konyalı larin huyu fena ya :KK43:

Benim eşim Manisa li ama savaş zamanı sancak tutanlar olarak Konya'dan gelmişler

Çok gırtlaktan konuşuyorlar hani Manisa da öyle gırtlaktan konuşan bı onların köyü var :KK70:

Konyalı larin huyu fena ya :KK43:

Benim eşim Manisa li ama savaş zamanı sancak tutanlar olarak Konya'dan gelmişler

Çok gırtlaktan konuşuyorlar hani Manisa da öyle gırtlaktan konuşan bı onların köyü var :KK70:
Herkes bir değil ama benim tanıdıklarımda çok normal değil

Herkes bir değil ama benim tanıdıklarımda çok normal değil
Ahahhaa her yerin iyi de kötü de insanı var canım benim benimki ne ben fena diyorum da diğerlerine bakarsan opupte başıma koyuyorum :KK70: ama bak Rakika Rakika da Konyalı baş tacı :KK200::KK36:

Gunaydin kizlar

@Lunya dogum gunun kutlu olsun canim.. nice senelere...

@pinkstrap canim sende biliyorsun gerci kuzenim 40 yasinda tek bobrekli oldugu ogrendi ve hayatinda bir degisiklik olmadi:)

@-cantanem- canim guzel haberlerini bekliyorumm

_CaNanSu_ _CaNanSu_ canimm nabeer nasil gidiyor alistin mi?

@Makyajkolik13 kuzum sen nasil oldun?

Kizlar hepiniz iyisiniz insallah:KK200:

İyidir canım senden ne haber?
Alıştım gibi:KK37:

Fasulye turşusu hiç yapmadım bı ara alirim tarifin varsa :KK66:
En sevdiğim turşudur fasulye turşusu, sonra da lahana turşusu:kk77: Ben 5lik bidonda yapıyorum canım, 2 buçuk kg falan fasulye denk geliyor:) Fasulyeyi hafif haşlayıp soğutuyorum. 2-3 baş sarımsak, 1 su bardağı sirke, 3 kaşıkta salamura tuzu... Fasulyeyi aralarına birkaç diş sarumsak koyarak dolduruyorum bidona. Tuzu sirkeyi koyuyorum, üzerini geçecek kadar da su ekliyorum, yaklaşık 2 haftada olur:KK19:

En sevdiğim turşudur fasulye turşusu, sonra da lahana turşusu:kk77: Ben 5lik bidonda yapıyorum canım, 2 buçuk kg falan fasulye denk geliyor:) Fasulyeyi hafif haşlayıp soğutuyorum. 2-3 baş sarımsak, 1 su bardağı sirke, 3 kaşıkta salamura tuzu... Fasulyeyi aralarına birkaç diş sarumsak koyarak dolduruyorum bidona. Tuzu sirkeyi koyuyorum, üzerini geçecek kadar da su ekliyorum, yaklaşık 2 haftada olur:KK19:
Canım konuyu açtın mı?

Sagol cnm Vallahi öyle bir bitkinin düşmüşüm ki oğlum gece 4'ten beridir kusma ishal viral Salgın varmış Sanırım aman dikkat edin bir gün okula yolladım anında hastalık kaptı
Bende dün gece uyuyamadim oğlan ateslendi hastaneye genel kontrole gittik akşamına hasta oldu

X