- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Eşim Konyalı :)Sen Çorum li musun ben Hanife ile seni Konyalı olarak hatırlıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim Konyalı :)Sen Çorum li musun ben Hanife ile seni Konyalı olarak hatırlıyorum :)
Konyalı larin huyu fena yaEşim Konyalı :)
Herkes bir değil ama benim tanıdıklarımda çok normal değilKonyalı larin huyu fena ya
Benim eşim Manisa li ama savaş zamanı sancak tutanlar olarak Konya'dan gelmişler
Çok gırtlaktan konuşuyorlar hani Manisa da öyle gırtlaktan konuşan bı onların köyü var
Ahahhaa her yerin iyi de kötü de insanı var canım benim benimki ne ben fena diyorum da diğerlerine bakarsan opupte başıma koyuyorum ama bak Rakika da Konyalı baş tacıHerkes bir değil ama benim tanıdıklarımda çok normal değil
Her yerin iyisi kötüsü oluyor demek ki :)Ahahhaa her yerin iyi de kötü de insanı var canım benim benimki ne ben fena diyorum da diğerlerine bakarsan opupte başıma koyuyorum ama bak Rakika da Konyalı baş tacı
Aynen bak anama babama nur topu gibi birde bana bakHer yerin iyisi kötüsü oluyor demek ki :)
Ananı babanı görmedim sende ne varda Allah eksiksiz kusursuz yaratmış çok şükürAynen bak anama babama nur topu gibi birde bana bak
Gunaydin kizlar
@Lunya dogum gunun kutlu olsun canim.. nice senelere...
@pinkstrap canim sende biliyorsun gerci kuzenim 40 yasinda tek bobrekli oldugu ogrendi ve hayatinda bir degisiklik olmadi:)
@-cantanem- canim guzel haberlerini bekliyorumm
_CaNanSu_ canimm nabeer nasil gidiyor alistin mi?
@Makyajkolik13 kuzum sen nasil oldun?
Kizlar hepiniz iyisiniz insallah
En sevdiğim turşudur fasulye turşusu, sonra da lahana turşusu Ben 5lik bidonda yapıyorum canım, 2 buçuk kg falan fasulye denk geliyor:) Fasulyeyi hafif haşlayıp soğutuyorum. 2-3 baş sarımsak, 1 su bardağı sirke, 3 kaşıkta salamura tuzu... Fasulyeyi aralarına birkaç diş sarumsak koyarak dolduruyorum bidona. Tuzu sirkeyi koyuyorum, üzerini geçecek kadar da su ekliyorum, yaklaşık 2 haftada olurFasulye turşusu hiç yapmadım bı ara alirim tarifin varsa
Çocuklar 9'da yatıyor:)Yiyip yatmak olmuyor erken yiyoruz en geç 6:30 gibi:)Erken degilmi
Canım konuyu açtın mı?En sevdiğim turşudur fasulye turşusu, sonra da lahana turşusu Ben 5lik bidonda yapıyorum canım, 2 buçuk kg falan fasulye denk geliyor:) Fasulyeyi hafif haşlayıp soğutuyorum. 2-3 baş sarımsak, 1 su bardağı sirke, 3 kaşıkta salamura tuzu... Fasulyeyi aralarına birkaç diş sarumsak koyarak dolduruyorum bidona. Tuzu sirkeyi koyuyorum, üzerini geçecek kadar da su ekliyorum, yaklaşık 2 haftada olur
Açtım Nevoşum, beklemedeCanım konuyu açtın mı?
Bende bekliyorum m :))Açtım Nevoşum, beklemede
Lütfen beklemede kalınızBende bekliyorum m :))
Afiyet olsun canım:)Ahandaa bitti corbam yiyeyim de fotg yukleyecegimyemeden olmaz
Sagol cnm Vallahi öyle bir bitkinin düşmüşüm ki oğlum gece 4'ten beridir kusma ishal viral Salgın varmış Sanırım aman dikkat edin bir gün okula yolladım anında hastalık kaptıAfiyet olsun canım:)
Bende dün gece uyuyamadim oğlan ateslendi hastaneye genel kontrole gittik akşamına hasta olduSagol cnm Vallahi öyle bir bitkinin düşmüşüm ki oğlum gece 4'ten beridir kusma ishal viral Salgın varmış Sanırım aman dikkat edin bir gün okula yolladım anında hastalık kaptı
Geçmiş olsun canım..Sagol cnm Vallahi öyle bir bitkinin düşmüşüm ki oğlum gece 4'ten beridir kusma ishal viral Salgın varmış Sanırım aman dikkat edin bir gün okula yolladım anında hastalık kaptı
Geçmiş olsun canım : (Sagol cnm Vallahi öyle bir bitkinin düşmüşüm ki oğlum gece 4'ten beridir kusma ishal viral Salgın varmış Sanırım aman dikkat edin bir gün okula yolladım anında hastalık kaptı