Lahana yok mu Nevoş oradaBirgün nasip olur inşaallah:)Buralarda yok olsa yaparım:)
Maraş tarhanası mı o böyle kurutuluyor:)Eki Görüntüle 2232739
Bunu biliyormusun :)
Kara lahana yok canım:)İnşaallahLahana yok mu Nevoş oradaO zaman gel bana bende ye
Yoooo Beyşehir tarhanasıKastamonu tarhana cipsi Mi bu
Ordulalarij cayin yanında yenen turşusu oluyormuş onu çok merak ediyorumLahana yok mu Nevoş oradaO zaman gel bana bende ye
Ben sanki TV de Kastamonu diye görmüştüm :)Yoooo Beyşehir tarhanası
Erken degilmiBen sofrayı hazırlayayım görüşürüz
Bu Konyalılarda herşeyi kaptırmış sağa solaBen sanki TV de Kastamonu diye görmüştüm :)
İnşaAllah canımKara lahana yok canım:)İnşaallah
Tarhana mı:)
Fasulye turşusu kavurması var canım, genelde çayın yanında o yapılıyor:)Ordulalarij cayin yanında yenen turşusu oluyormuş onu çok merak ediyorum
Sahip çıkın o zamanBu Konyalılarda herşeyi kaptırmış sağa sola
Arabaşı Yozgata
Tarhana Maraşa
Ne kaldı
Kolay gelsin canımBen sofrayı hazırlayayım görüşürüz
Ordulu bir arkadaş söylemişti gel yapacağım demişti ama gitmek nasip olmadıİnşaAllah canım
Tarhana mı:)
Fasulye turşusu kavurması var canım, genelde çayın yanında o yapılıyor:)
Banane çıksınlar ben Konyalı değilim leblebiyi kaptırmam o ayrıSahip çıkın o zamanbak biz mesiri kaptiriyormiyuz
Sen Çorum li musun ben Hanife ile seni Konyalı olarak hatırlıyorum :)Banane çıksınlar ben Konyalı değilim leblebiyi kaptırmam o ayrı
Ben kızı uyuturken oğlanlar da uyukalmisBen de kızımın ödevini yaptırmaya gideyim
Turşu kuruyorsan sen de yaparsın canım:) Fasulye turşusunu soğanla kavuruyorsun sadeceOrdulu bir arkadaş söylemişti gel yapacağım demişti ama gitmek nasip olmadı
Fasulye turşusu hiç yapmadım bı ara alirim tarifin varsaTurşu kuruyorsan sen de yaparsın canım:) Fasulye turşusunu soğanla kavuruyorsun sadece