Çok güzel gözleri var hiç öyle değil:)Yani sidikliyim mi demek istiyorsun?
Beni sallamıyor mu ne?Yap cevap vermez ki
Biliyorum kiiiiÇok güzel gözleri var hiç öyle değil:)
Oda olabilirBeni sallamıyor mu ne?
Bende ilk toyga diye öğrendimO çorbayı çok sık yaparım ama adının toyga olduğunu bilmiyordum :)Bizde favoridir:)
Herkese mi gösterdiBiliyorum kiiii
Bazen kıyma koyuyorum bazen kuşbaşı ama bir yerden bakmadım :)Buna benzer başka bir çorba yapıyordum ondan esinlenip değiştirmiştim:)Bende ilk toyga diye öğrendim
biz eşimle otururuz bazen tavuk mi canımız istiyor yada mesela diyelim ıspanak bilmediğimiz her türlü tarife bakarız
İşimize geleni yapar deneriz :))
Ben öyle bı zamanda öğrendim çorbayı ama ben et suyu ile yapıp et koymamisitm önceki yapista
Araştırdım da afyonlular et de koyuyormus zaten kaynatacagim birde et koyayım dedim
Ben şiir yazamıyordum ya,ilham gelsin bak ta dediHerkese mi gösterdi
Bana göstermediHerkese mi gösterdi
Sayfalarca şiir yazılabilirBen şiir yazamıyordum ya,ilham gelsin bak ta dedi
Bana göstermedi
Bir malzeme ekleyijce çıkartınca adı değişiyor hemen yore yöreBazen kıyma koyuyorum bazen kuşbaşı ama bir yerden bakmadım :)Buna benzer başka bir çorba yapıyordum ondan esinlenip değiştirmiştim:)
Sana yazılmaz mı demek istiyorsun?Sayfalarca şiir yazılabilir
Biz dövmeli tarhana çorbasına ıspanak koyarız çok güzel olur:)Bir malzeme ekleyijce çıkartınca adı değişiyor hemen yore yöre
Ispanaklı yapanda varmış
Senin gözlerini yakından görmedim:)Sana yazılmaz mı demek istiyorsun?
Sagol canım, amin5e tamamliycak o zmn.. hayirlisi olsun kuzum.. Allah esirgesin
Bizim komşular da buğdaydan yapıyorlar tarhanayi yoğurt da oluyor ve beyaz oluyor tarhana nin kurulmuş halıBiz dövmeli tarhana çorbasına ıspanak koyarız çok güzel olur:)
Şeytan diyor ekrana yapıştır gözlerini ,çek ,gönderSenin gözlerini yakından görmedim:)