Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar

N Nana dogum gunun kutlu olsun canim.. nice senelere...

pinkstrap pinkstrap canim sende biliyorsun gerci kuzenim 40 yasinda tek bobrekli oldugu ogrendi ve hayatinda bir degisiklik olmadi:)

C A N O C A N O canim guzel haberlerini bekliyorumm

@_CaNanSu_ canimm nabeer nasil gidiyor alistin mi?

Makyajkolik13 Makyajkolik13 kuzum sen nasil oldun?

Kizlar hepiniz iyisiniz insallah:KK200:
Merhaba canım, muayne olduk. Herşey yolunda şükür, 23 üne perinatoloğa randevu aldık, ayrıntılı ultrason için. Bebişe alışveriş yaptık biraz :)

Gunaydin kizlar

N Nana dogum gunun kutlu olsun canim.. nice senelere...

pinkstrap pinkstrap canim sende biliyorsun gerci kuzenim 40 yasinda tek bobrekli oldugu ogrendi ve hayatinda bir degisiklik olmadi:)

C A N O C A N O canim guzel haberlerini bekliyorumm

@_CaNanSu_ canimm nabeer nasil gidiyor alistin mi?

Makyajkolik13 Makyajkolik13 kuzum sen nasil oldun?

Kizlar hepiniz iyisiniz insallah:KK200:
Saolasın düşünüp hiçbirimizi atlamadığın için canımsın :)
Rapor aldım iyileşene kadar 1 hafta daha evdeyim. İlk zamanlara göre daha iyiyim çok şükür , yemeklerden az az yiyorum arkadaşların verdiği tavsiyeler işe yarıyor şükürler olsun :KK68: sen nasılsın , iyisindir inşallah :KK60:

Merhaba canım, muayne olduk. Herşey yolunda şükür, 23 üne perinatoloğa randevu aldık, ayrıntılı ultrason için. Bebişe alışveriş yaptık biraz :)
Masallah canim.. hep boyle olsun.. ayrintili icin de 18 19 haftalarda bakiyorlardi sen kac olacaksin insallah 23une..
Gule gule guzel gunlerde giysin miniş insallah :KK200:

Saolasın düşünüp hiçbirimizi atlamadığın için canımsın :)
Rapor aldım iyileşene kadar 1 hafta daha evdeyim. İlk zamanlara göre daha iyiyim çok şükür , yemeklerden az az yiyorum arkadaşların verdiği tavsiyeler işe yarıyor şükürler olsun :KK68: sen nasılsın , iyisindir inşallah :KK60:
Uyy canim iyi ol insallah hep, nazarlara mi geldin seennn :nazar::KK60: oku ufle kendini hatta nefesi kuvvetli birileri varsa okut uflet canim ise yariyor.. :KK36:

Uyy canim iyi ol insallah hep, nazarlara mi geldin seennn :nazar::KK60: oku ufle kendini hatta nefesi kuvvetli birileri varsa okut uflet canim ise yariyor.. :KK36:
Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun , nazar değildir de kış bana teğet geçmedi şifayı baya bi kaptım :KK70:
Bol bol dua okuyorum, çok faydası oluyor elbette :)

Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun , nazar değildir de kış bana teğet geçmedi şifayı baya bi kaptım :KK70:
Bol bol dua okuyorum, çok faydası oluyor elbette :)
Ama hepimiz hasta oluyoruz kuzum yemeden icmeden kesilmissin.. cok uzun geldi bana surec... iyi ol insallahhh.

Günaydın, aynen canım araştırdım bayağı başka sorunlar yoksa inşallah hayatında çok bir değişiklik olmayacak. Oğlumla farklı sebeplerle annemle babamda yıllardır tek böbrekli
Canım benim Rabb'im şifâ versin, Sağlıklı bir şekilde büyüsün, uzun uzun ömrü olsun İnşaAllah:KK200:

X