Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saolasın düşünüp hiçbirimizi atlamadığın için canımsın :)
Rapor aldım iyileşene kadar 1 hafta daha evdeyim. İlk zamanlara göre daha iyiyim çok şükür , yemeklerden az az yiyorum arkadaşların verdiği tavsiyeler işe yarıyor şükürler olsun sen nasılsın , iyisindir inşallah
Saolasın düşünüp hiçbirimizi atlamadığın için canımsın :)
Rapor aldım iyileşene kadar 1 hafta daha evdeyim. İlk zamanlara göre daha iyiyim çok şükür , yemeklerden az az yiyorum arkadaşların verdiği tavsiyeler işe yarıyor şükürler olsun sen nasılsın , iyisindir inşallah
Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun , nazar değildir de kış bana teğet geçmedi şifayı baya bi kaptım
Bol bol dua okuyorum, çok faydası oluyor elbette :)
Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun , nazar değildir de kış bana teğet geçmedi şifayı baya bi kaptım
Bol bol dua okuyorum, çok faydası oluyor elbette :)
Günaydın, aynen canım araştırdım bayağı başka sorunlar yoksa inşallah hayatında çok bir değişiklik olmayacak. Oğlumla farklı sebeplerle annemle babamda yıllardır tek böbrekli