Aynen ortama uygun çorba oldu:)Corona boyunca Karatay Kelle Paça deyip durdu... Hangi hastalık desen Canan Hanım paça diyor. Bayağı capsleri var...
çaresi bu derlerse yerim el mahkum :)Corona boyunca Karatay Kelle Paça deyip durdu... Hangi hastalık desen Canan Hanım paça diyor. Bayağı capsleri var...
Aynen onlar tutmak dökülür:)normal akrilik kalkar nevoşum.hirbyt multisurfe özelliği zımparasız tutunması. chalky leri denemedim hiç,onlar da güzeş tutunuyomuş zımparasız.kadife gibi duruyo diyolar :)
teras bitsin benim de bişeylere niyetim var,denerim :)
iyi geceler canım.kalkınca 99 gör inşallahİyi geceler.
yeter bence.yetmezse bi küçük alırsın ilave.sünger rulo çok kolaylık oluyor.fırçadan daha rahat,iz bırakmadan sür geç :)Aynen onlar tutmak dökülür:)
Baktım 500 ml yine 35 lira fuşyada çok güzelmiş:)1 tane alsam yeter gibi:)
bence sayılsın onun artık,bi seneyi geçmiş :)
Aynen canım birlikte boyamak için istiyorum:)yeter bence.yetmezse bi küçük alırsın ilave.sünger rulo çok kolaylık oluyor.fırçadan daha rahat,iz bırakmadan sür geç :)
senin kızlar bile yardım eder.
Bilmiyorum canım neredeyse 2 yıl olacak belki sürem dolmuştur o konu benimle ilgili değil:)
2 yıl olacak canım bir değil:)bence sayılsın onun artık,bi seneyi geçmiş :)
hıı boşa umutlanmayayım o zamanBilmiyorum canım neredeyse 2 yıl olacak belki sürem dolmuştur o konu benimle ilgili değil:)
Çok iyi bilirim 10 yıl Gaziantep'te yaşadımYuvalama...
Ramazan da geliyor,belki bilenler vardır bizim burada Ramazan bayramının ilk günü sabah yenir o çorba ( çorba değil aslında ana yemek),canım çekti şimdiden,bir ay sonra görüşürüz yuvalama Görünce direk ona verdim oyu,ellerine sağlık yarışan herkesin
Kabul edilmezse madalya benim vermemhıı boşa umutlanmayayım o zaman
Ama yeni başladık 3. bile olabilirimhıı boşa umutlanmayayım o zaman
sana yetişsem de peşimde kelle ve yüksük var yavKabul edilmezse madalya benim vermem
estağfirullah çocuğumPeki hocam vernik ne öneriyorsunuz:)
Aynen çok fena durumdayızsana yetişsem de peşimde kelle ve yüksük var yav
hiç bu kadar heyecanlı yarışmamıştımAynen çok fena durumdayız