Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
estağfirullah çocuğum :KK48:
kadife vernik yaptım dolaba ben.fayansa taş verniköneriyorlar daha sağlam su geçirmesin diye.dolaba bi kat kadife bi kat taş vernik attım.narin kullanırım diyosan kadife,haşinim gerektiğinde kapakları çarparım diyosan taş vernik :KK70:
Tamam taş vernik olsun :KK70:

eloş boyama olcak tabi,ben zengin ettim cadenceyi :KK53:
Eşimi kafaya alayım:KK70:Ev alma düşüncemiz var şu durumların geçmesini bekliyoruz:)Tabi nasip olursa hayırlısı:)
Belki ondan yok diyebilir taşınalım sonra diye:KK70:Ama ben kafaya bir şey koyduğumda hemen yapmak istiyorum:KK70:

Eşimi kafaya alayım:KK70:Ev alma düşüncemiz var şu durumların geçmesini bekliyoruz:)Tabi nasip olursa hayırlısı:)
Belki ondan yok diyebilir taşınalım sonra diye:KK70:Ama ben kafaya bir şey koyduğumda hemen yapmak istiyorum:KK70:
hadi inşallah gönlüne göre versin rabbim 😍
taşınırken çizilebilir ama enişte haklı :)
ama ben de duramazdım :rolleyes:

hadi inşallah gönlüne göre versin rabbim 😍
taşınırken çizilebilir ama enişte haklı :)
ama ben de duramazdım :rolleyes:
Ama çok boş duruyoruz balkonumda büyük boyama için müsait ne güzel zaman geçer hem dolaplar yenilenir sonra tüm gardrobu boyarım:)

zamam nasıl geçiyor insan anlamıyor bile :)
evde sıkılmaktansa başlayın gitsin
Aynen canım benim ev karton,yapıştırıcı,kağıt dolu onlarla okul etkinlikleri yapmayı çok seviyorum.Ama okul yok .Etkinlik ortamı yok:KK70:Sıkılıyorum.Seneye oğlum başka okula gidecek:)Eşime diyorum bu kartonlarla önümüzdeki yılın panolarını yapıp öğretmene hediye mi etsem:KK70:Deli misin ne gerek var diyor:KK70:

X