- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
abla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onukız yenmezmi kelle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onukız yenmezmi kelle
vallah ben yutarımabla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onu
Bakıyorum fiyatlar uygun :)benim attığım siteden bak,ordaki renkler birebir
Bende o sebeple yiyemiyorum dil,dişabla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onu
aynen :)Bakıyorum fiyatlar uygun :)
En fazla 100 tl ye dolabı yenilerim gibi:)
Bu çok iyiymiş ya 3-4 tane alsam yeter mi acaba:)
rabbim muhtaç etmesin ama ben de yiyemem öyle şeylerBende o sebeple yiyemiyorum dil,diş
Ama seveni çok bu kadar oy alacağını biliyordum:)rabbim muhtaç etmesin ama ben de yiyemem öyle şeyler
tek renk mi yapacaksın?Bu çok iyiymiş ya 3-4 tane alsam yeter mi acaba:)
şifa olsun yiyenlere sevenlere :)Ama seveni çok bu kadar oy alacağını biliyordum:)
afiyet olsun şifa olsun annemmmmmvallah ben yutarım
Yani tek renk güzel olursa tek renk yaparım:)tek renk mi yapacaksın?
eğer öyleyse bunların bi tık büyüğü var 500 lük galiba 35 ₺ di yazın.ben terasa öyle aldım 30 m2 tam yetti.sonra küçükleri dolap için aldım duruyolar hala
Peki hocam vernik ne öneriyorsunuz:)tek renk mi yapacaksın?
eğer öyleyse bunların bi tık büyüğü var 500 lük galiba 35 ₺ di yazın.ben terasa öyle aldım 30 m2 tam yetti.sonra küçükleri dolap için aldım duruyolar hala
afiyet olsun şifa olsun annemmmmm
İyi gecelerİyi geceler.
ne biliyorsun belki küççükken annen burnunu sıkıp ağzına doldurmuştur?hayatımda yemedim
Corona boyunca Karatay Kelle Paça deyip durdu... Hangi hastalık desen Canan Hanım paça diyor. Bayağı capsleri var...Ama seveni çok bu kadar oy alacağını biliyordum:)
normal akrilik kalkar nevoşum.hirbyt multisurfe özelliği zımparasız tutunması. chalky leri denemedim hiç,onlar da güzeş tutunuyomuş zımparasız.kadife gibi duruyo diyolar :)Yani tek renk güzel olursa tek renk yaparım:)
İyi o zaman :)
Geçen yıl etkinlik için normal akrilik boya aldım:)Sınıfta kullandık bir türlü bitiremedik :)