ben de çok severdim proje yapmayı hey gidi :)Aynen canım benim ev karton,yapıştırıcı,kağıt dolu onlarla okul etkinlikleri yapmayı çok seviyorum.Ama okul yok .Etkinlik ortamı yokSıkılıyorum.Seneye oğlum başka okula gidecek:)Eşime diyorum bu kartonlarla önümüzdeki yılın panolarını yapıp öğretmene hediye mi etsem Deli misin ne gerek var diyor
rica ederim canım benim,ne zaman istersen sorabilirsinBende bazlama yapacağım hadi görüşürüz öpüyorum çok sağol
Daha çok kalacaksa yapmayı planlıyorum :)ben de çok severdim proje yapmayı hey gidi :)
yap kız ne güzel hatıra olur,sevinir :)
Kafaya koydum elbet yapacağım canımrica ederim canım benim,ne zaman istersen sorabilirsin
yapıp bide deli gibi seyrediyorum ben,nasıl yapmışım ama diyeKafaya koydum elbet yapacağım canım
Darısı başıma inşaaallahyapıp bide deli gibi seyrediyorum ben,nasıl yapmışım ama diye
Hakikaten haksızlık biz 20:02bizim akşam kaçta bakayım :)
20:01 miş
Şanslı çorbaya oy verdiysen talih yüzüne gulebilirYetkililer belki bu kez beni profesyonel üye yapalla diye yine oylarımı itina ile kullandım.
Balık yan yan gitsin ...Miniğim battı balık yan gidiyor
Hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar gerçi bir çoğunuz yapmış yatmış bile olabilirsiniz
Bizim ezan şimdi okundu:)Hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar gerçi bir çoğunuz yapmış yatmış bile olabilirsiniz
Afiyet olsun.Allah kabul etsinHayırlı sahurlar
Meleğim yapıp da uyumayanlardanim çay stokluyorum şu an...
19:18
Dayan yüreğim
Bir çay bir sigara iyi gider şimdiBizim ezan şimdi okundu:)Hayırlı sahurlar