Tamam taş vernik olsunestağfirullah çocuğum
kadife vernik yaptım dolaba ben.fayansa taş verniköneriyorlar daha sağlam su geçirmesin diye.dolaba bi kat kadife bi kat taş vernik attım.narin kullanırım diyosan kadife,haşinim gerektiğinde kapakları çarparım diyosan taş vernik
Ben kendime değil diğerlerine bakıyorum çok heyecanlıhiç bu kadar heyecanlı yarışmamıştım
ayyyyyy yapmış olabilir bak one biliyorsun belki küççükken annen burnunu sıkıp ağzına doldurmuştur?
sen kazan hele,etiket bendeBilmiyorum canım neredeyse 2 yıl olacak belki sürem dolmuştur o konu benimle ilgili değil:)
Sıra sana da gelecek uzadıkça seninde mapus uzayacak ona göresen kazan hele,etiket bendecorona affı var ağabey derim
sen kurumuş kalmışsın artık,tekrar ekelim bence yeniden yeşer2 yıl olacak canım bir değil:)
Ya ben bunu kazansam 2 yıl yine kururumsen kurumuş kalmışsın artık,tekrar ekelim bence yeniden yeşer
eloş boyama olcak tabi,ben zengin ettim cadenceyi
Eşimi kafaya alayımeloş boyama olcak tabi,ben zengin ettim cadenceyi
ben formül buldum kendimeSıra sana da gelecek uzadıkça seninde mapus uzayacak ona göre
Sana hep fasulye tarifler kaldığı için ve sen fasulyesin diye oy vermedikleri için birinci olman zor olabilirben formül buldum kendime
eğer birinci olursam kendime hediyenin aynısından alıcam
böyle böyle 2 sene dayanırım
hadi inşallah gönlüne göre versin rabbimEşimi kafaya alayımEv alma düşüncemiz var şu durumların geçmesini bekliyoruz:)Tabi nasip olursa hayırlısı:)
Belki ondan yok diyebilir taşınalım sonra diyeAma ben kafaya bir şey koyduğumda hemen yapmak istiyorum
Ama çok boş duruyoruz balkonumda büyük boyama için müsait ne güzel zaman geçer hem dolaplar yenilenir sonra tüm gardrobu boyarım:)hadi inşallah gönlüne göre versin rabbim
taşınırken çizilebilir ama enişte haklı :)
ama ben de duramazdım
kaderdaşın olucam yaniSana hep fasulye tarifler kaldığı için ve sen fasulyesin diye oy vermedikleri için birinci olman zor olabilirTecrübe ile sabittir
Aynen öyle canımkaderdaşın olucam yani
kaderimse çekerim
zamam nasıl geçiyor insan anlamıyor bile :)Ama çok boş duruyoruz balkonumda büyük boyama için müsait ne güzel zaman geçer hem dolaplar yenilenir sonra tüm gardrobu boyarım:)
Aynen canım benim ev karton,yapıştırıcı,kağıt dolu onlarla okul etkinlikleri yapmayı çok seviyorum.Ama okul yok .Etkinlik ortamı yokzamam nasıl geçiyor insan anlamıyor bile :)
evde sıkılmaktansa başlayın gitsin
Bende bazlama yapacağım hadi görüşürüz öpüyorum çok sağolgideyim bi ev ahalisini gezeyim,bakımsızlıktan ölmesin benim ki