Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Karında 2 delik var,ve torbalar,o yüzden psikolojim alt üst ya zaten :KK43: Hem görüntü,hem hareket kısıtlılığı, hem temizliği için yardim :KK43: cildin hassas,torba girişi iltihap yapıyor falan

Daha iyi anladım şimdi,geçecek buda az kaldı ameliyatına biraz daha sabır ne olur.
Sen yeterki güçlü ol.

Sağol şekerciğim,iyice güç verdin bana 😍

Ne demek şekercim elbette destek olacağız birbirimize..
Kaç sene önce ayağımdan ameliyat olmuştum,tendomlarımın hepsi kopuktu,bildiğin sporcu sakatlığıydı.
O bile 3 saat filan sürmüştü,bak şimdi çok iyiyim iyiki o ameliyatı olmuşum diyorum.

Tabii,önemli olan sonuç,doktor iyi bir cerrah belli,çok güven verdi. Belki de özelde olmasının da bir hayri var benim için

Doktor çok önemli bu konularda,güven duyuyorsan hissediyorsan zaten başarılı olur..

Ne demek şekercim elbette destek olacağız birbirimize..
Kaç sene önce ayağımdan ameliyat olmuştum,tendomlarımın hepsi kopuktu,bildiğin sporcu sakatlığıydı.
O bile 3 saat filan sürmüştü,bak şimdi çok iyiyim iyiki o ameliyatı olmuşum diyorum.

Doktor çok önemli bu konularda,güven duyuyorsan hissediyorsan zaten başarılı olur..
Acilden gittiğimde denk gelen de çok iyiydi,bu da öyle, çok rahatlattı beni sağolsun. Allah geçici dertler versin hep

X