- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
aynen aslinda koye gidincr kendi ekmegimizi kendimiz yapiyorz ostanbul adami.tembelestriylBende yapıyorum arada çok güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aslinda koye gidincr kendi ekmegimizi kendimiz yapiyorz ostanbul adami.tembelestriylBende yapıyorum arada çok güzel oluyor
Yani çakma Trabzon ekmeğihajahyy sag ol tatlim sekli benzedigi icin oyle dedim
Evet,ben de şaşırdımŞanslısın bu konuda.
thanks tatli jenaVaay,çok başarılı görünüyor
İyi ablacım çocuğu uyuttum biraz buraya takılayım dedim senden nehaberKuzummmm ne haberrr
aynrn oyle vallah cakma tabikiYani çakma Trabzon ekmeği
Amin canım,çok sağol Inşallah olup bitecek, her şey güzel olacakCanım çok sevindim ameliyat kararına, inşallah kolaylıkla atlatırsın, Allah yardımcın olsun sıkıntıların son bulsun daha beterinden korusun inşallah
dedektif mubarekdeynepnaz soracak illa onu
Çoktandır ben de evde yapıyorum ekmeğiaynen aslinda koye gidincr kendi ekmegimizi kendimiz yapiyorz ostanbul adami.tembelestriyl
Rica ederim canimthanks tatli jena
aynen aslinda koye gidincr kendi ekmegimizi kendimiz yapiyorz ostanbul adami.tembelestriyl
Evet,ben de şaşırdım
İnşallah canım benim, haberimiz olsun lütfen beni etiketlemeyi unutmayın elimden ne gelirse yaparımAmin canım,çok sağol Inşallah olup bitecek, her şey güzel olacak
en iyisini tapiyon bu corona sayesinde ekmek tÇoktandır ben de evde yapıyorum ekmeği
dedektif mubarek
yapa yapa el alisiyor rahmrtli anam koca legen hamur yapardi ezan.saatiyle sonra bir suru ekmek.yapardiBende ilk defa denedim mayalı hamurla çok aram yoktur elimle hamur arasında savaş veririm de ondan:))
Demekki oluyotrmuş öyle düşün bence:))
İyi ablacım çocuğu uyuttum biraz buraya takılayım dedim senden nehaber ❤
dedektif mubarek
Çoktandır ben de evde yapıyorum ekmeği
yapa yapa el alisiyor rahmrtli anam koca legen hamur yapardi ezan.saatiyle sonra bir suru ekmek.yapardi
armagan caglayan gibiGöremiyoruz artık seni,bende ne olsun annem rahatsız aklım onda kalıyor gidemiyorum yanınada.
Kesinlikle illa brir kusur bulacak .
Görelim ekmeği bakalım
Refakatçi arıyordu Jenna16, tamam sen gidersinİnşallah canım benim, haberimiz olsun lütfen beni etiketlemeyi unutmayın elimden ne gelirse yaparım