- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
azicik.elini ya unla ya su la yada .azicik zeytin yagiylada yogurabilirsinEle yapışıyor ya hamur çok sinir oluyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azicik.elini ya unla ya su la yada .azicik zeytin yagiylada yogurabilirsinEle yapışıyor ya hamur çok sinir oluyorum.
azicik.elini ya unla ya su la yada .azicik zeytin yagiylada yogurabilirsin
Ah canım yaa hala bakıcıyla kalıyo demi şu dönemde malesef yakında olsa kimse ailesiyle görüşemiyo, tez zamanda bitmesi dileğiyle...Göremiyoruz artık seni,bende ne olsun annem rahatsız aklım onda kalıyor gidemiyorum yanınada.
Kesinlikle illa brir kusur bulacak .
Görelim ekmeği bakalım
Yuvarlama beze yapma aşamasında tezgaha ve eline unu bol kullan.Ele yapışıyor ya hamur çok sinir oluyorum.
Giderdim tabi giriş çıkışlar yasak malesef seve seve refakatçi olurdumRefakatçi arıyordu Jenna16, tamam sen gidersin
Hadi bakalım herşey güzel olsun kuzucummmÇarşamba yatış dedi
Ah canım yaa hala bakıcıyla kalıyo demi şu dönemde malesef yakında olsa kimse ailesiyle görüşemiyo, tez zamanda bitmesi dileğiyle...
Yuvarlama beze yapma aşamasında tezgaha ve eline unu bol kullan.
Annem derdi ki sen hamurdan korkma hamur senden korksun
Benim de bileklerim kopuyo resmen hamurdan ellerimi ayırabilmek içinOnu yapıyorumda gene sinir oluyorum kavga ediyorum hamurla:))
Benim de bileklerim kopuyo resmen hamurdan ellerimi ayırabilmek için
Yaaa jennam ne kadar mutlu oldum sana anlatamamBir miktar destek olacağım dedi sağolsun,eve geldi aldı,götürdü,bekledi,eve bıraktı. Allah razı olsun ondan. Hastalık döneminde de hep eli ustumdeydi manevi olarak. Birbirine bağlı aile olmak bulunmaz nimet. Çok şükür ❤♥Yasak gelir diye acele ediyor biraz da
Hayırlısıyla atlatacaksın inşallah kuzumNormali 1 saatse,senin ki 3 saat sürer dedi. Zor bir ameliyatmis evet
Inşallah balımHayırlısıyla atlatacaksın inşallah kuzum
Inşallah kurtuluyorum canım yaBen detayları kaçırmışım ya sürpriz oldu jennanın haberi bana
İçimde bahar çiçekleri açtı 🏵
Çok dua ettik,Allah'a bıraktık, tevekkül ettik,inşallah sonucu da yakında alacağız ❤Yaaa jennam ne kadar mutlu oldum sana anlatamam
Gözlerim doldu inanki
Çok şükür bak ne kapılar açıldı ❤
Olmus kadar oldun canım,sağolGiderdim tabi giriş çıkışlar yasak malesef seve seve refakatçi olurdum
Corona günlerinde macera olur refakatcime deRefakatçi arıyordu Jenna16, tamam sen gidersin