- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Her kıyafete ayrıRenk renk tak her gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her kıyafete ayrıRenk renk tak her gün
Her kıyafete ayrı
Eee sonuçGittim geldim kuzum
kuzum ne oldu peki ne dedilerGittim geldim kuzum
Akilli oldukta noldu,bundan sonra deli takılacağım
Çarşamba yatış dediEee sonuç
En güzeliAkilli oldukta noldu,bundan sonra deli takılacağım
Çarşamba gel yapalım dedi kuzum :) Testleri yaptırdık,geldim evekuzum ne oldu peki ne dediler
Bana her yer ŞanzelizeEn güzeli
İnşallah iyi şeyler olurÇarşamba gel yapalım dedi kuzum :) Testleri yaptırdık,geldim eve
Amin inşallah Umutlu konustuİnşallah iyi şeyler olur
offffffff asıl bu süperrrrrrrrrrrrrrrrAmin inşallah Umutlu konustu
Jennam biliyordum ben akşam yazayım dedim,vazgeçtim sonra. Ben birinin niyetine okuyunca hissediyorum olup olmayacağını bazen. Senin niyetine okurken hissettim olacağınıÇarşamba yatış dedi
Çok genç, abimle yaşıt. Ameliyat normalden uzun sürecek dedi,ilk 2 gün sadece su içecekmisim .Damardan vitamin ve guclu ilaclar verecekmişoffffffff asıl bu süperrrrrrrrrrrrrrrr
Allah razi olsun canim ya Surpriz oldu bana da ,abime kalsa yarın ol diyor ,parayı hallederiz bir şekilde diyor,ne olacak bilmemDedim hastaneden kaçır beniJennam biliyordum ben akşam yazayım dedim,vazgeçtim sonra. Ben birinin niyetine okuyunca hissediyorum olup olmayacağını bazen. Senin niyetine okurken hissettim olacağını
Ameliyat için bir işe başlasaydın, ameliyat sonrası çıkardınAllah razi olsun canim ya Surpriz oldu bana da ,abime kalsa yarın ol diyor ,parayı hallederiz bir şekilde diyor,ne olacak bilmemDedim hastaneden kaçır beni
Kkde yemek topigi yorumcusuyum,boru muyum deseydim keskeAmeliyat için bir işe başlasaydın, ameliyat sonrası çıkardın