- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Allah razı olsun abinden, abi gibi abiymişAllah razi olsun canim ya Surpriz oldu bana da ,abime kalsa yarın ol diyor ,parayı hallederiz bir şekilde diyor,ne olacak bilmemDedim hastaneden kaçır beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun abinden, abi gibi abiymişAllah razi olsun canim ya Surpriz oldu bana da ,abime kalsa yarın ol diyor ,parayı hallederiz bir şekilde diyor,ne olacak bilmemDedim hastaneden kaçır beni
sapağlam sağlıkla aramıza döneceksinÇok genç, abimle yaşıt. Ameliyat normalden uzun sürecek dedi,ilk 2 gün sadece su içecekmisim .Damardan vitamin ve guclu ilaclar verecekmiş
Amin canım, inşallahsapağlam sağlıkla aramıza döneceksin
Bir miktar destek olacağım dedi sağolsun,eve geldi aldı,götürdü,bekledi,eve bıraktı. Allah razı olsun ondan. Hastalık döneminde de hep eli ustumdeydi manevi olarak. Birbirine bağlı aile olmak bulunmaz nimet. Çok şükür ❤Yasak gelir diye acele ediyor biraz daAllah razı olsun abinden, abi gibi abiymiş
Bir miktar destek olacağım dedi sağolsun,eve geldi aldı,götürdü,bekledi,eve bıraktı. Allah razı olsun ondan. Hastalık döneminde de hep eli ustumdeydi manevi olarak. Birbirine bağlı aile olmak bulunmaz nimet. Çok şükür ❤♥Yasak gelir diye acele ediyor biraz da
Sağol şekercigim İnşallah her şey çok güzel olacak bundan sonra Varlığınıza da bin şükürGözün aydın olsun şekercim atlatacaksın bunuda,bak bizlerde buradayız nasılsa sen iyi ol yeterki.
Sağol şekercigim İnşallah her şey çok güzel olacak bundan sonra Varlığınıza da bin şükür
Eki Görüntüle 2619052 alin size trabzon ekmegi
Inşallah şekercigimGüzel haberlerini bekliyoruz senden iyileşip evine dönünce dahada mutlu ve huzurlu olacaksın merak etme
Inşallah şekercigim
Kendi kendime yetebileceğim ya,1 senenin sonundaKesinlikle dahada iyi olaxcaksın
Vaay,çok başarılı görünüyorEki Görüntüle 2619052 alin size trabzon ekmegi
Kendi kendime yetebileceğim ya,1 senenin sonunda
Bağırsaklarımı birlestirecekler,apandist patlayınca bağlantıyı kesmişler çünküBişi soracam aklımdan çıktı ne ameliyatı olacaktın.
Kolostomi kapama,ama senin durum daha çetrefilli dedi doktorBişi soracam aklımdan çıktı ne ameliyatı olacaktın.
Bağırsaklarımı birlestirecekler,apandist patlayınca bağlantıyı kesmişler çünkü
Kolostomi kapama,ama senin durum daha çetrefilli dedi doktor
Karında 2 delik var,ve torbalar,o yüzden psikolojim alt üst ya zaten Hem görüntü,hem hareket kısıtlılığı, hem temizliği için yardim cildin hassas,torba girişi iltihap yapıyor falanAnladım bu durumda çok aferdesin tuvalet durumu zor olmadımı hiç,yada başka bir yöntemimi vardı.
Normali 1 saatse,senin ki 3 saat sürer dedi. Zor bir ameliyatmis evetZor bir ameliyatmı yoksa.