Yönlendirmenize ihtiyacım var

yaşınız kaç bilmiyorum ama evliyken eşinizi kaybetmediğiniz sevindim resmen. çünkü o zaman babaanne ya da başka insanlar size çok karışırlardı

eşinize Allah ragmet eglesin, kucuk yasta babasız kaldı yazık yavrucak, onun da sınavı bu olacak hayatta. Allah size de ona da güç versin...

sizi cok takdir ettım, cocugun psıkolosi ıcın bosandıktan sonra da hatta esınızın vefatından sonra cok makul ve duyarlı davranan bır anne goruyorum, herseyden once çok insani buldun tum davranıslarınızı. keske her bosanan anne, sızın gıbı davransa. nasıl ki babalar, hatta sızdeki ornek dısında babaanneler sanki cocuktan bosanmıs gıbı davranıyorsa, cocugunun psıkolojısı ıle eskı esı ıle sureklı catısan anneler de ınanılmaz fazla.

ben de kendisi için aynı yorumu yapacaktım

once oglu bosandı, duzenı bozuldu dıye strese gırdı ve uzuldu.. daha onu kaldıramadan, evlat acısını yasadı ki, Allah kimseye gostermesın. kaybetme korkusu ile torununuz uzerınde söz hakkını hıssetmeye ve hıssettırmeye calısıyor bence, psıkolojısı saglıklı değil tabi şu dönemde. siz kendısıyle konusun makulca, destek almasını da saglayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…