Ya bazilari cok sabirsiz. Cidden 100 kere "ne oldu benim izin isi ama bileti almam lazim" diye darliyorlar oyle yapinca. Ahmet Bey bana bekle diyor onlar arkadan ariyor ben Ahmet Bey'i darliyorum. Cidden cok sikildim insansiz temiz bir ise gecsem keske sadece bilgisayarim ve ben olsak insanlarla iletisim cok yorucu.
İşte siz üstsünüz
Neden arkadasiniz gibi sizi darlayabiliyorlar
X bey, Y hanim size dönüş yapacagimi soyledigimde donus yapacagim demektir, israr edin demek degildir gibi net bir cevap verin ya da genele hitap ederken soyleyin ve ciddi durun.
Siz de Ahmet beyi darlamayin canim ne munasebet
İnsan arkadasiyla basit bir bulusma ayarlasa ve bekliyo olsa bile bu kadar sikistiramaz nerde kaldin nerdesin vs diye.
Siz o stres ortamina kapilmayin, beklesin olmez diye dusunun.
Cunku sabirsiz degiller, sizden yuz bulmuslar sadece
Ve sizi anliyorum
Hayir demek benim icin de zor
Dun mesela amirim benimle geziye gel dedi
Hayir dedim ama birkac kisiye de sordu sonra, uzuldum ben de nerdeyse ihtiyaciniz varsa tamam adam aramayin geleyim diyecektim zor tuttum kendimi
Bu senin işin degil, amir personelle ic ice olmayi ve gerekirse hatir gonulle is yaptirmayi bilen kisidir, fedakarliga gerek yok dedim vazgectim
Sonra kendimi kutladim :))
Ama inanin dun biraz icim bulandi bu yuzden.
Gercekten iyi anliyorum ama bu da bisiklet surmek gibi. Yaptikca alisiyorsunuz :)
Kimseye ihtiyaciniz yok ve onlar sizin arkadasiniz degil.
Dunyanin en iyi milli, ulusal, dini liderleri bile (ornegin peygamberler, devlet baskanlari) herkesi memnun edememis, herkesce sevilmemis.
Bosverin