- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
- Konu Sahibi malatya0644
efendimisss moduna geçti hemen... ergene bahhCidd
Efendim özür dilerim allah rızası için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efendimisss moduna geçti hemen... ergene bahhCidd
hala kafa yapıyorsun helal olsunDeğerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..
Allah,rızası için özür dilerim yapmış olduğum bi anlık hata affedin ne olursunuz..Ben de parlamenter birliğinde ki tanıdığımı devreye sokacagim ogleden sonra bakalım neler yapilabilir
Küfür ettiğim Kişilerden Tek tek özür diliyorum.Hiç mi büyüklük merhameti yok sizde yapmış olduğum hatayı anladım geleceğimi çöpe atmayın allah rızası için.
Allah,rızası için özür dilerim yapmış olduğum bi anlık hata affedin ne olursunuz..
Malsin ya hala işin dalgasındasinAllah,rızası için özür dilerim yapmış olduğum bi anlık hata affedin ne olursunuz..
Allah in rizasini bilsen Allah a kufretmezdin demekki bilmiyorsun geri dönüş yok islah evi yallahCidd
nasıl yetiştiriliyorsunuz anlamıyorum ki.sizin gibi nesil yetiştirmemek için her gün sabırla yapıyoruz işimizi.sizi yetiştiren anneye öğretmenlere yazık.Allah,rızası için özür dilerim yapmış olduğum bi anlık hata affedin ne olursunuz..
Şu sayfayı tekrar paylaşıyım, şikayet etmek isteyen sayfadaki formu doldurabilir.
http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Şahsa küfretmek şöyle dursun (ki ettiğin şahıslar ağzının payını hukiki olarak verecek zaten) sen milyonlarca insanın inandığı, kutsal saydığını iğrenç fantazilerine alet ediyorsun.Allah' a küfretmek nedir lan?
Savcilik sikayetine ne lazimBana da küfür etti ama inan umrumda değil bana ettiği küfür Allah'a ettiği küfrün yanında. Öyle sinirlendim ki şu an açık olsa şu an giderdim savcılığa ama zaten çarş günü gidecektim başka birşeyden dolayı. oraya şikayet edeceğim ben en etkili ve hızlı yolu orası.
Allah,rızası için özür dilerim yapmış olduğum bi anlık hata affedin ne olursunuz..
Banlanip üzgün oldu ama hala okuyor yüzsüzOkudukça bi sırıtma beliriyor suratımda ki sormayın gitsin, sabah sabah nası bi keyftir yea. Dur çekirdeğimi de alıp gelicem dur