YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

Değerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..
hala kafa yapıyorsun helal olsun

Küfür ettiğim Kişilerden Tek tek özür diliyorum.Hiç mi büyüklük merhameti yok sizde yapmış olduğum hatayı anladım geleceğimi çöpe atmayın allah rızası için.

sen o pis ağzına ALLAH hı alıp küfür edemzsin...

git Allahtan özürdile be buraları mecgul edip batırma iğrenç yaratık

Şu sayfayı tekrar paylaşıyım, şikayet etmek isteyen sayfadaki formu doldurabilir.
http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Şahsa küfretmek şöyle dursun (ki ettiğin şahıslar ağzının payını hukiki olarak verecek zaten) sen milyonlarca insanın inandığı, kutsal saydığını iğrenç fantazilerine alet ediyorsun.Allah' a küfretmek nedir lan?

Allah,rızası için özür dilerim yapmış olduğum bi anlık hata affedin ne olursunuz..
nasıl yetiştiriliyorsunuz anlamıyorum ki.sizin gibi nesil yetiştirmemek için her gün sabırla yapıyoruz işimizi.sizi yetiştiren anneye öğretmenlere yazık.

Şu sayfayı tekrar paylaşıyım, şikayet etmek isteyen sayfadaki formu doldurabilir.
http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Şahsa küfretmek şöyle dursun (ki ettiğin şahıslar ağzının payını hukiki olarak verecek zaten) sen milyonlarca insanın inandığı, kutsal saydığını iğrenç fantazilerine alet ediyorsun.Allah' a küfretmek nedir lan?

Bana da küfür etti ama inan umrumda değil bana ettiği küfür Allah'a ettiği küfrün yanında. Öyle sinirlendim ki şu an açık olsa şu an giderdim savcılığa ama zaten çarş günü gidecektim başka birşeyden dolayı. oraya şikayet edeceğim ben en etkili ve hızlı yolu orası.

Ben affetmem seni bak ciddi diyorum daha önce facede ki bir dingili bu yolla mahkemeye verdik hala sürüyor o tanıdık sagolsun asla yabana atmadi mevzuyu seni de yabana atmayacaktir burasi senin sandığın kafanda oluşturduğun alay edilecek kadin platformu degil Bebe her meslek grubunun yer aldığı bir forum icabına bakarlar senin dur daha yönetici gelmedi hele gelsin o zaman gör bayrami

Bana da küfür etti ama inan umrumda değil bana ettiği küfür Allah'a ettiği küfrün yanında. Öyle sinirlendim ki şu an açık olsa şu an giderdim savcılığa ama zaten çarş günü gidecektim başka birşeyden dolayı. oraya şikayet edeceğim ben en etkili ve hızlı yolu orası.
Savcilik sikayetine ne lazim
Bu mesajlari ciktimi alsam

Ailen adina sahsen ben cok uzuldum...
Yazik....
O kadar ozenerek besle buyut sonrasina bak...
Bu yazdiklarini okuduklarinda ugrayacaklari hayal kirikligini tahmin bile edemiyorum....
Allah (c.c.) islah etsin ne diyim..
Burdaki ablalarindan ozur dileyecegine oncelikli olarak git tovbeni et kardesim...

X