- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- Konu Sahibi malatya0644
Seni sahsen mahkemeye verecem
kesinlikle verinnn
sabah sabah sinirimi zıplattı edepsizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni sahsen mahkemeye verecem
Yok yeminle verecem hayatimda hic böyle küfür duymadimkesinlikle verinnn
sabah sabah sinirimi zıplattı edepsizz
Sabah beri dediklerini gormedinmi
Zivanadan cikardi
kimsin yaşın gerçekte ne bilemeyiz fakat bu forumda açtığın bu başlık ve sonrasında olan durumlar senin bundan sonraki hayatın için büyük bi ibret olsun. hiçşüphesiz bi penisin var. "seni s.... yalarım ederim..." gibi iğrenç yorumları anca insan olabilmeyi öğrenememiş ve hayattaki tek başarısı penisini kullanabilmek olan bir erkek yapardı. acınıcak haldesin. düzeliceğini sanmıyorum ama umarım büyük bi mucize olur ve gelecekte iyi bi insan olursunHESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM YAŞIM 14 KAPATILSIN..
VALLAHİ YAŞIM 14 ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN VALLAHİ ÖZÜR DİLERİM.
Esim gey diye konu acti bakin ayni kisiAy noluyo ? kim bu ? napmış?
Bu ne ya dunde acidik mal dedi itin biriGördüm o konuya ilk yorum yapanlardan biri benim. Ama boşver arkadaşım değmez bunun gibi pislikler için küfür etmene, bende onu mahkemeye vereceğim özelden yazdım zaten.
Ne oldu sustunnnn askim
Taniddinmi bu mesaji
Dilin nerende simdi pislik
Erkekligin 10 da 9 u kacmak canimMadem sonuçları göze alamayacan ne die kalkışıyosun böyle işlere
Yok yeminle verecem hayatimda hic böyle küfür duymadim
Dayilanirken 14 degildi
Fantazi yerindeydi
allah belani benden bulmayi nasip etsinDeğerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..
Değerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..