YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

14 yaşındaysan yırtarsın ama büyüksen 1,5 yıldan başlıyormuş sordum arkadaşıma. 14 yaşındaysanda ailen sana biraz daha terbiye, ahlaki edep dersi vermesi gerektiğini öğrenir.
Bir gazetecide senin gibi hakaret etmişti aldı cezasını oturdu. Ben kendi ellerimle vereceğim seni mahkemeye.

Ne oldu sustunnnn askim

Taniddinmi bu mesaji
Dilin nerende simdi pislik

HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM YAŞIM 14 KAPATILSIN..
kimsin yaşın gerçekte ne bilemeyiz fakat bu forumda açtığın bu başlık ve sonrasında olan durumlar senin bundan sonraki hayatın için büyük bi ibret olsun. hiçşüphesiz bi penisin var. "seni s.... yalarım ederim..." gibi iğrenç yorumları anca insan olabilmeyi öğrenememiş ve hayattaki tek başarısı penisini kullanabilmek olan bir erkek yapardı. acınıcak haldesin. düzeliceğini sanmıyorum ama umarım büyük bi mucize olur ve gelecekte iyi bi insan olursun

Gördüm o konuya ilk yorum yapanlardan biri benim. Ama boşver arkadaşım değmez bunun gibi pislikler için küfür etmene, bende onu mahkemeye vereceğim özelden yazdım zaten.
Bu ne ya dunde acidik mal dedi itin biri
Kk dan baska bir yer yokmu bunlara

Değerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..

Değerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..
allah belani benden bulmayi nasip etsin

artıkk çok geç ihbar edildin bile....

17 yaşında olmana daha sinirim şuan ki çocuk değilsin

ergen müsvettesi

X