10 kisiden 8i nisanlilik doneminde ayriliyor diye durmustum. Nisan artik evlilik oncesi son basamak. 2 tarafta birbirinin hayatinda daha cok soz sahibi olmak, daha cok sayilmak istiyor. Tartistikca kaliplar yerlesiyor kafalariniza. "Beni anlamiyor" , "Beni sevmiyor", "Beni hice sayiyor". Bunlar cok yipratiyor iliskileri. Siz haksiz oldugunuzu dusunuyorsaniz, telafi etmeye bakin. Kucuk seyler birikip iliskinizin bitmesine sebep olmasin.
ciddi yola girince zaten kimin ne olduğu belli oluyor. öncesinde iyi anlaşman kıstas değil yani. sürekli tartışıyorsan evlenmeyi ertele derim
Ablacım ben senin üslubunda bir tek " ben gideceğim sen de gel" kısmında hata buldum, o da sen de gel kısmı hatalı, zorlar emreder gibi olmuş, nişanlının sevgi anlayışına bir mana veremedim, gönlünü yapıp izin almak sevgi göstergesi değildir, hem izin almakta ne demek, anlattığın kısmına göre benim anladığım nişanlın ben ne dersem o olur moduna girmiş, ortak karar almaktan yana değil, o ne derse onu yapmanı ister gibi bir hal sezdim, iletişim sorununu çözebilir misiniz bu ilişki nereye gider zaman gösterir ama şunu hiç unutma, erkek iyi bir arkadaş olabilir ama iyi bir arkadaş olması iyi bir eş olacağı manasına gelmez, nişanlının her konuda gaza getirilmeye ihtiyaç duyması zamanla seni yıpratabilir, bazı şeyleri iyi ölçüp tartman gerektiğini düşünüyorum, arkadaşlığı evlilik sürecine taşımak nişanlının asıl kişiliğini ortaya koymaya başlamasına neden olmuş gibi geliyor bana.Mune abla senin fikirlerin benim için çok kıymetlidir.
Ablacım ben senin üslubunda bir tek " ben gideceğim sen de gel" kısmında hata buldum, o da sen de gel kısmı hatalı, zorlar emreder gibi olmuş, nişanlının sevgi anlayışına bir mana veremedim, gönlünü yapıp izin almak sevgi göstergesi değildir, hem izin almakta ne demek, anlattığın kısmına göre benim anladığım nişanlın ben ne dersem o olur moduna girmiş, ortak karar almaktan yana değil, o ne derse onu yapmanı ister gibi bir hal sezdim, iletişim sorununu çözebilir misiniz bu ilişki nereye gider zaman gösterir ama şunu hiç unutma, erkek iyi bir arkadaş olabilir ama iyi bir arkadaş olması iyi bir eş olacağı manasına gelmez, nişanlının her konuda gaza getirilmeye ihtiyaç duyması zamanla seni yıpratabilir, bazı şeyleri iyi ölçüp tartman gerektiğini düşünüyorum, arkadaşlığı evlilik sürecine taşımak nişanlının asıl kişiliğini ortaya koymaya başlamasına neden olmuş gibi geliyor bana.
Nişanlılık, sevgililik gibi değil.
Ne oluyorsa oluyor, dengeler değişiveriyor.
Bir yere kadar normal tüm olumsuzluklar.
Sizdeki durumda sanki siz onun üstüne çok gitmişsiniz gibi görünüyor.
Kariyer yapmak, yükselmek zorunda değil, diretmeniz bunaltmış.
Onun da izin almanızı beklemesi abartı.
Sizin bireysel hedefleriniz var, vazgeçmeyeceğinize göre tamamen formalite icabı bir izne ne gerek varmış?
O kadar kavga edecek enerjiyi nerden buluyorsunuz? Bayramdan beri 3 kere?
Kaç yıldır berabersiniz,uzun yılların getirdiği bir yorgunluk var sanki ikiniz de de.
Üzerinde hakimiyet kurmak istiyor ben erkeğim ben dersem o olur demeyi başka bir dilde anlatmış hemde ukala bir dille ben olsam hiç sallamazdım siz hala neyi düzeltme peşindesiniz
Konularınzı biliyorum evden ayrilmistiniz, aileniz nişanlı olmanıza rağmen görüşmemize izin vermiyordu, ablaniz sorun ediyordu vs. Açıkçası baya zor şey atlatmissiniz tüm bunlara rağmen sevgilinizin sevmediginizi söylemesi bana biraz simarikca geldi. Ama anlattiginiza gore birbirinizin değerini biliyorsunuz belli ki.
Böyle bazen insan aşırı bunalıyorum apaçık ortada bir sorunu bile fark edemiyor kafa dolulugundan. Azıcık da olsa zaman verin birbirinize yine konuşun, haberlesin ama sorunlardan bahsetmeyin tüm ilişkiniz nasılsa öncesine dönmeye çalışın. Tüm sorunları kapatın geçin demiyorum bence ihtiyacınız olan bu. Az bı uzaklaşın sorunlardan o zaman daha mantıklı karar verirsiniz.
Umarım tüm sorunlarınızı halledersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?