- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aslında mantıklı.Cikolata gibi degil istrr sutlu istersen sade minik bi kaseye koy emin ol alcagin kaloriyi yariya dusurursun
Op bizim içinAyy biraz yazayim dedim rahat vermiyor yaramaz
Evet figencim zaman zaman hepimiz de oluyor düşüklük ama toparlanmamiz zaman almıyor çok şükür desteklerle kaldığımız yerden devam ediyoruzCanim motivasyonun dusuk gruba daya sirtini cunku bende oyleydim
Ocak sonu hedefim 80 inşallah senin hedefin nasıl ?Ocak sonu demi hedefin mesevo cm
İnşaallah Allah rahatlk versin bebisine ki sende dinlen.sabah büyükler okula gidiyor 6.30da ayaktayız gece uyumaynca onlar gittiği gibi yatıyorum. Utaniyorm ama bugn 1e kadar yattı minnosla hiç duzen kalmadı bu gece erken uyudu sevincim kursagmda kaldı kalktı oynuyor simdiALLAHA sukurler olsun iyiyim cnm işte uyutmaya uğraşıyorum şimdi insallah rahat uyur. Sabah kaçta kalkiyosun cnm gece ge yatiyo ya bebisin
Teşekkür ler canım denerimCikolata gibi degil istrr sutlu istersen sade minik bi kaseye koy emin ol alcagin kaloriyi yariya dusurursun
Mesevo inşaallah canm kaç kilo vermiş olacaksınOcak sonu hedefim 80 inşallah senin hedefin nasıl ?
malum donemdeyim ya o yüzdenBeğenmedi butonu olsa tiklardim bu mesajı gormedim okumadim cevap hiç yazmadım kız barı ekmeği azalticagina çikolatayı azalt
Bu ay sonu 80 igorursem 11 kilo vermiş olacağım inşallah.Mesevo inşaallah canm kaç kilo vermiş olacaksın
Iyi geceler behbay bende yeni girdim inşaallah pazar günü eksiler gorucezHayirli geceler kizlar cok uzgunum yazilanlari okudum anca bugunde cok yogun gecti hem mutlu hem kosturmacali bir gundu aklim hep sizde ama teli elime alamadim malesef insAllah yarin a rahatim diyetim iyi gidiyor cok sukur bakalim pazar gunu nolucak
Ay maşallah allah nazarlardan saklasin inşallah .... Ne kadar güzel olmuş ne merasimi bu ?Bu benim 2. Prensesim teyzeleri bugun merasimi vardi paylasmak istedim sizinle
Masaallah çok tatlı nazar degmesinBu benim 2. Prensesim teyzeleri bugun merasimi vardi paylasmak istedim sizinle
Hadi inşaallah bende 60 gorursem 15 kilo vermiş olucam senin boyun kaç mesevoBu ay sonu 80 igorursem 11 kilo vermiş olacağım inşallah.
tesekkur ederim canimMasaallah çok tatlı nazar degmesin
Kuran i Kerim e gecti onun icin okulunda merasim yapildi bugunAy maşallah allah nazarlardan saklasin inşallah .... Ne kadar güzel olmuş ne merasimi bu ?
InsAllah canim insAllahIyi geceler behbay bende yeni girdim inşaallah pazar günü eksiler gorucez