yolun başındayim önce 25 kilo...

uze ben de senin gibiyim ogunler karisti karisik bir durum var ortada allah sonumuzu hayir etsin :) bi ara cok motive oluyorum tam gaz devam diyorum bi ara unutuyorum napcam ben ya offfffffff :KK43: o kadar oflayip puflayasim varki daglari devirir :KK43: ama bu isler ofla pufla olmuyo iste butun ogretmenlerimizin ogretmen gunu kutlu olsun bu arada.

uhibbuke dedigin gibi sabir gerkiyo annelik gercekten zor bi meslekmis calismanin neyi var mesai saatin belli maasin belli anneligin mesaisi de maasi da yok :) bu arada salatayida kendin icin yapsaydin bari

uze ben de senin gibiyim ogunler karisti karisik bir durum var ortada allah sonumuzu hayir etsin :) bi ara cok motive oluyorum tam gaz devam diyorum bi ara unutuyorum napcam ben ya offfffffff :KK43: o kadar oflayip puflayasim varki daglari devirir :KK43: ama bu isler ofla pufla olmuyo iste butun ogretmenlerimizin ogretmen gunu kutlu olsun bu arada.
Olsun mesevocum yılma oflama.ALLAH yeterki sağlık versin gerisi gelir bak hepimiz aynı durumdayız tek dert bu olsun.bende bu hafta karıştırdim pek bi eksilemedim sanki.ama moral bozmak yok.:)))

Ayy işte misafir gelince zor oluyo ama bugünü atlatırsan daha da yemezsin:)bi dunya seyyapmışssın.yinede yemekleri degil güzel bir fizik küçük beden kıyafetler düşünelim:))

Maalesef uze bi böre ve tatlıdan bi çatalı yedim :KK43:
Artık bu hafta kg verdigimi düşünmüyorum almamış olsam iyi diyorum :KK43:

uhibbuke dedigin gibi sabir gerkiyo annelik gercekten zor bi meslekmis calismanin neyi var mesai saatin belli maasin belli anneligin mesaisi de maasi da yok :) bu arada salatayida kendin icin yapsaydin bari

Aynen öyle :)
Bence ev hanımlıgının maasida yok mesaisi de emeklisi deee... dünyanın en zor meslegi karşılıksız yapıyoruz yaa ötesi var mı :) :) :)
(Çok fena aşka geldim :p )

Valla akşam olmadan yeşil salata yapıp yemiştim ama bi dilim börek kaçtı yine :KK43:

neyse bakalım canın sağolsun yarın yeni bir gün gün ola hayrola...

Kizlarrr moraliniz bozulmasına.anlasilan hepimiz kaçırdık bu hafta; ))başladık devam ediyoruz mühim olan tamamen Salma mak ara kaçamaklar olacak tabi kontrolü kaybetmeyelim yeter:))herkese hayırlı geceler...

sen bayagi isteklisin sana spor olarak leslie arsindan da debbie sieber i onerebiliirm duzenli yaparsan 6 haftada sonucunu gorursun senin zamanin var gibi spora ben kiz iyuyunca anca isleri toparliyorum benimki beni yalniz birakmiyor sen spor salonuna mi gitmek istiyosun bi de ne zaman is basi yapicaksin
Ve ben unları yapar gibi oldum tam yapamadım da her yerim ağrıyor felaket bir şekilde kıpırdsyamıyorum ya

Kizlarrr moraliniz bozulmasına.anlasilan hepimiz kaçırdık bu hafta; ))başladık devam ediyoruz mühim olan tamamen Salma mak ara kaçamaklar olacak tabi kontrolü kaybetmeyelim yeter:))herkese hayırlı geceler...

hem de ne kaçırmaak :KK43: 1 kg almışım :KK43:

Günaydın herkese...
Bugün şehir dışına çıkıyorum ve 10 gün yokum umarım döndügümde çok daha kötü durumda olmaaammmm :KK43:
hepnize bol iradeli bol eksili hafta dlerim Allaha emanet olun

ipek zeynep biraz yavaş başlasaydın keşke

Kizlar Merhaba neler yapıyorsunuz benim yarın hiç tartilasim yok:)

Kizlar Merhaba neler yapıyorsunuz benim yarın hiç tartilasim yok:)
Ben bugun tartıldım canım sadece 800 gram vermişim ama yarında tartılcam
Kilomuzu bilmessek yeriz tartılalım nerde olduğumuzu biliriz en azından

Kızlar merhaba bende bugun diyete basladim merak ettim vucud diyete ne kadar surede alisir

valla ne yalan söyiyim benim de hiç tartılasım yok.arkadaşlar aranızda goji berry meyvesini bilen var mı? metabolizmayı 5 katına kadar çalıştırıyomuş.ipek senin watsapp taki grubun buradan mı yoksa özel arkadaşların mı? sen yine 800 gr vermişsin darısı başımıza yarın tartılalım tabiki .

valla ne yalan söyiyim benim de hiç tartılasım yok.arkadaşlar aranızda goji berry meyvesini bilen var mı? metabolizmayı 5 katına kadar çalıştırıyomuş.ipek senin watsapp taki grubun buradan mı yoksa özel arkadaşların mı? sen yine 800 gr vermişsin darısı başımıza yarın tartılalım tabiki .

iyi geceler kizlar sizlerle bi durumumu paylasmak istiyorum ben tam beynimde bitiriyorum zayifliycam diyorum bi iki gun dikkat ediyorum sonra ondan bisey olmaz bundan bisey olmaz devam ediyorum sonra aynaya bakamiyorum diyorum ki bu ne hal yarim saat gecmeden canim bisey istiyo yiyorum disari cikiyorum diyorum ki bak zayifla eve geliyom unituyom sonuc:zayiflamak istiyorum ama dogru baslangic yapamiyorum baslangic yapsam da devami gelmiyo ben ne yapmaliyim nolur yardim edin :KK43:

Günaydın canım çok az vermişim zor veriyorum anlamıyorum. Özel değiller burdan edindim ama hepsi çok tatlı insanı çok motive ediyorlar benim için hepsi ozel oldu bırakmak yok kızlar o meyve hakkında da bilgim yok canım

Kizlar bugün şaşkın im :))

13.11.2015=95
20.11.2015=91.800
27.11.2015=91.700

X