yolun başındayim önce 25 kilo...

Normalde eşim karnıbahar sevmediği için patatesi kızartıp kıymayı ayrı kavurup en son hepsini fırınlıyorum haliyle bu şekliyle pek de hafif bi yemek olmuyo :))
Bol kalorili bi yemek olmuş o zaman ama eminim güzel olmuştur :))bende şimdi yoğurt yedim iyi geldi:)

merhaba arkadaşlar ...ipek zeynepcim öyle diyetleri bırak en güzeli herşeyden ama azar azar yemek ,baktın bişeyden çok yiyosun onu dengele sonrasında da devam edeceğin şeyi yap metabolizmanı şaşırtma bence vucudumuz o kadar akıllı ki aslında.Hem bebeğimiz var.Ben kendimi şuanda kasmıyorum kahvaltımı da yemeğimi de yiyorum 3 ana 3 ara yapmaya çalışıyorum aburcuburu yememeye çalışıyorum zaten hareketliyim bu bile bana yetiyo aburcuburu yemiyorum ya hayatımın %75 i eksildi sanki ona rağmen diyette gibi hissediyorum bugün bebek kuranı vardı börek pide sarma tatlı kısır vardı.ne börek yedim ne pide ne tatlı (mis gibi kokmasına rağmen dün lokum çekmişti canım hem de tatlı düşünün tatlı yemedim) sarma ve kısırı ayran eşliğinde yedim kalanını eve getirdim.Böyle dengelemek gerekiyor. Herşeyden yiyin ama herşeyden en az 2 litre de su için biz tek değiliz bize bağımlı birileri var.Unutmayın.Katı diyetler şimdi değil bence hiçbirzaman yapılmamalı.

merhaba arkadaşlar ...ipek zeynepcim öyle diyetleri bırak en güzeli herşeyden ama azar azar yemek ,baktın bişeyden çok yiyosun onu dengele sonrasında da devam edeceğin şeyi yap metabolizmanı şaşırtma bence vucudumuz o kadar akıllı ki aslında.Hem bebeğimiz var.Ben kendimi şuanda kasmıyorum kahvaltımı da yemeğimi de yiyorum 3 ana 3 ara yapmaya çalışıyorum aburcuburu yememeye çalışıyorum zaten hareketliyim bu bile bana yetiyo aburcuburu yemiyorum ya hayatımın %75 i eksildi sanki ona rağmen diyette gibi hissediyorum bugün bebek kuranı vardı börek pide sarma tatlı kısır vardı.ne börek yedim ne pide ne tatlı (mis gibi kokmasına rağmen dün lokum çekmişti canım hem de tatlı düşünün tatlı yemedim) sarma ve kısırı ayran eşliğinde yedim kalanını eve getirdim.Böyle dengelemek gerekiyor. Herşeyden yiyin ama herşeyden en az 2 litre de su için biz tek değiliz bize bağımlı birileri var.Unutmayın.Katı diyetler şimdi değil bence hiçbirzaman yapılmamalı.
Haklısın canım bıraktım zaten ama kiloda vermem lazım izinlerim bitiyo malum işe başlamalıyım artık spor yapacağım bol bol evde bisiklet var ama onuda en fazla 40 dakika surebiliyorum kilodan tıkanıyorum hemen. Almak kadar vermekte guzel ve zevkli olsa bu arada aramıza yeni bir arkadaş katılmış onada HOŞGELDİN diyorum. Çok fazla karnım var üç gundur mekik çekmiyorum

Iyi pazarlar kızlar. Ben bugun sabah kahvaltı denmez ama 1 de yaptım eşim evde yok çocukları doyurayim evi toplayayim derken çok geç oldu başıma ağrı girdi:KK43:
Ipek zeynep ne zaman Başlayacaksin ise?bence yinede iyisin 40 dk bisiklet sürmen iyi bence. Bendede göbek büyük malesef ama sanki süzülür gibi oldu bu hafta:))

Canım
Iyi pazarlar kızlar. Ben bugun sabah kahvaltı denmez ama 1 de yaptım eşim evde yok çocukları doyurayim evi toplayayim derken çok geç oldu başıma ağrı girdi:KK43:
Ipek zeynep ne zaman Başlayacaksin ise?bence yinede iyisin 40 dk bisiklet sürmen iyi bence. Bendede göbek büyük malesef ama sanki süzülür gibi oldu bu hafta:))
Canım Ocak ayı gibi rapor alabilsem daha geç olur ama doktorlar rapor vermiyor. Bacaklarım eriyor ama karnım hala duruyor canım ust bolgem çok geniş

Canım

Canım Ocak ayı gibi rapor alabilsem daha geç olur ama doktorlar rapor vermiyor. Bacaklarım eriyor ama karnım hala duruyor canım ust bolgem çok geniş
Anladim canim Mekik eritir bence düzenli yapınca acele etme yavaş yavaş gider ınsaallh. Öğretmen misin ipek zeynep cim.

Anladim canim Mekik eritir bence düzenli yapınca acele etme yavaş yavaş gider ınsaallh. Öğretmen misin ipek zeynep cim.
Yok canım Adliyede memurum doğum iznim bitti senelik iznimi kullanıyorum sayılı gunde cabuk bitiyor canım

Kızlar günaydın neredesiniz, bu cuma zayıflama yarışması ile ilgili bişey bilen var mı?

herkese merhaba kusura bakmayin dun giremedim guzel havayi degerlendirelim dedik lodosa ragmen aksam da misafirlikteydik elim degmedi anliycaniz ya ben dun biraz kacirdim acikcasi ama bugun dengelemeye calistim.ipek zeynep cuma yarismasi hakkinda bilgim yok benim .bi ara baktim sartlarina falan ben yapamam dedim. en iyisi burasi geldi.bu arada bisey soracagim kizlar bebeginiz boyle gece uykusu oldugu halde uyumadigi ve sizinde boyle gozunuzden uyku aktigi zaman besigine her koyusunuzda aglayinca sinirleniyor musunuz? ya ben cok sinirleniyorum ve biyerlere vurasim geliyor cunku hem icim eziliyor o an o uyusun da bisey yemiyim diyorum uyaniyor aklima yemek yemek geliyor aburcubur cunku sut olmuyor uykusuz olunca. o da emmek istiyor sonuc: 1) ben bu sinire nasil hakim olmaliyim ? 2) benim gibi olan var mi aranizda ?

Canım benim kızım çok uslu maşallah benim başından beri fazla sutum olmuyor devam sutu kullanıyordum bugun ek gıdaya başladım gibi. Kızım tam babası ve abisi gelirken uyuyor oluyor gurultu yapmayın diye msj atıyorum onlar var güçleri ile ses çıkararak geliyorlar uyandırıyorlar işte o zaman eşimin imiğini sıkasım geliyor. Dun kaçırdıysan bugun ve yarın telafi et yediklerinden kıs yoksa arkası geliyor. Defalarca diyete başladım ve bir gun kaçırdım diye ertesi gün ertesi gun hep yedim sonuç malum bu kez çok kararlıyım ne pahasına olursa olsun vereceğim sıkıldım artık hep anne gibi giyinmekten.

haklisin ipek zeynep o yuzden almadik mi zaten ben de cok sikildim senin dedigin gibi giyinmekten ya. mesela suan bi yere gidicez bisey giyiyorum yakismiyo diyelim bu neya diyorum ofluyorum pufluyoyorum ama sonra unutuyorum bu ani devam ediyorum yemege ertesi gun yine ayni basliyorum sonra unutup devam aburcubura allahim nolur bize sabir ver yarabim irademizi korumamizi devam etmemizi sagla off off... simdi bi mucize olsa 60 kilo olsam ne guzel olurdu :))

haklisin ipek zeynep o yuzden almadik mi zaten ben de cok sikildim senin dedigin gibi giyinmekten ya. mesela suan bi yere gidicez bisey giyiyorum yakismiyo diyelim bu neya diyorum ofluyorum pufluyoyorum ama sonra unutuyorum bu ani devam ediyorum yemege ertesi gun yine ayni basliyorum sonra unutup devam aburcubura allahim nolur bize sabir ver yarabim irademizi korumamizi devam etmemizi sagla off off... simdi bi mucize olsa 60 kilo olsam ne guzel olurdu :))
Amin canım, inşallah. Ben 70 kiloyada razıyım valla bi 80 altını görsem çok sevineceğim. Sabah adam gibi spora başlayacağım kilo verenler çok spor yapıyormuş

sen bayagi isteklisin sana spor olarak leslie arsindan da debbie sieber i onerebiliirm duzenli yaparsan 6 haftada sonucunu gorursun senin zamanin var gibi spora ben kiz iyuyunca anca isleri toparliyorum benimki beni yalniz birakmiyor sen spor salonuna mi gitmek istiyosun bi de ne zaman is basi yapicaksin

Kizlar geldimmm ama bnm kucuk uyaniyo galiba bende giremiyorum bugünlerde mesevocum bazen bende kızıyorum insan uykusuz olunca çok sınırlı oluyor.annem bu konuda çok sakin uyku herzaman olur çocuk bir kere buyur der.ama işte bide açlık olunca zor oluyo:))

Benimde eşim ise giderken kapıları bi çarpıyor işte o zaman bende film kopuyo:))

Kizlar geldimmm ama bnm kucuk uyaniyo galiba bende giremiyorum bugünlerde mesevocum bazen bende kızıyorum insan uykusuz olunca çok sınırlı oluyor.annem bu konuda çok sakin uyku herzaman olur çocuk bir kere buyur der.ama işte bide açlık olunca zor oluyo:))
Canım spor salonuna gidemem kızımı bırakacak kimse ev işide kalsın valla eşim gelince yapar sorun olmaz ocakta başlayacağım nasip olursa. Dediklerini kesinlikle yapacağım evde sağol canım

Şişlik var bendede anlayamadim:KK43:
İyide ne gitmedik şişlikmiş anlamadım ben valla. Tek anladığım emzirerek kilo verilmiyor ve butun unluler yalan soyluyor. Emzirerek verdik diye yemeyince olmuyor sut ne kadar su içersen iç, yeyince malum halimiz ortada ufff ya şu çocukları kocalar doğursa ne kadar güzel olurdu

X