Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

ben de 2 hafta önce 82 ile SAĞLIKLI YAŞAMAYA karar verip yediklerime dikkat ettim
10 günde 3 kilo verdim.
ilk birkaç gün zor oldu ama vücut alışıyo artık
doğum kilolarını vermeye başladım
tek yaptığım 7 den sonra bişey yemiyorum meyve hariş ama 1 porsiyon abartmadan
EN ÇOK KİLO verdiren ise ABUR CUBUR u kesmek artık tatlı pasta bisküvi yemiyorum
kuru kayısı gün içinde tatlı yerine birkaç tane yiyiyorum
2 litre de su içmek

ilk defa çok zorlanmadan kilo veriyorum bu KADINLAR KULÜBÜ DİYET FORMUNa da borçluyum bunu çünkü başarıları görünce daha da azimleniyorum

ben bişeyi merak ediyorum.ömür boyu böyle mi devam edicek bu diyet.hiç tatlı,pasta yiyemiyecekmiyiz?

ben bişeyi merak ediyorum.ömür boyu böyle mi devam edicek bu diyet.hiç tatlı,pasta yiyemiyecekmiyiz?

tatlım ben herşeyi yiyorum ki haftanın 5 günü diyet geri kalan 2 günü serbest istersen 1 tepsi baklava ye ama sen bu düşünceyle yaklaşırsan zayıflayamazsın sonuçta doktor kontrolünde olan diyetlerde bu bile yok bunda 5 gün yemiceksin onlarda diyt bitene kadar yiyemiyosun

hangi diyeti uyguladin sen ?? yazarmisin....5 günde 5 kilo olanimi?? oysa eger, nasildi o diyet ?

ya bende başladım bu senin diyete sevgi ve 2 sette ilk hafta 4 ikinci hafta 3 verdim ammaaaaaaaaaaaaa
serbest günde bir yiyorum vallahi kendimden korktumm bende iştah patlamsıı olduy resmen kendimi kontrol edemiyorum şimdi 3 haftamdayım fakat tartılmaya korkuyom sanki verdiğim 7 kilnun hepsini aldım ben yaa
öğrenmek istediğim serbest günde gerçekten kontrollümü yiyorsunn yoksa seninde böle 1 haftada yiceğini 24 satta yiyip kendine şşaırdığın oldumuuu

5günde 5kilo. bende 1.5aydır yapıyrum.10kg verdim.bu diyet işe yarıyor tebrikler arkadasım

5günde 5 kilo kesinlikle verdirmiyor.ilk hafta 4 ikinci hafta 3 verdim sonra 1 verdim.bıraktım isveç yaptım 2 kg geri aldım şimdi yeniden bu dieytteyim. yalnız ben 2 gün ara vermiyorum. ful devam ediyorum.ama artık kilo verirmim durdu. spor hiç yapamıyorum. oyüzden acil spor aleti almalıyım

helal olsun tebrik ederim. resimlerde süper. insan hakkaten zayıflayınca başka güzel oluyor!!

harika harika harika tebrik ediyoru seni uzun zamandır bende yapıyorum ve 7 kilo civarı bişey verdim bende hep kestip tekrar başladım hafta içi çok dikkat edip hafta sonu ara ara izin veriyorum kendime nisan sonuna kadar hedefim 70 şuan 84 kiloyum

valla sevgi..fıstık gibisin maşallah.

ben de tiroid hastasıyım. 8 ay oldu evleneli, evliliğin verdiği gevşeklikle 10 kilo aldım. azmine diyecek yok zaten de, merak ettiğim bu süreçte neyi çok yedin, metabolizmayı hızlandırmk için ne yaptın. bi de tiroid hastaları çabuk sıkılırlar. ben de koşu bandı var ama sıkıldığım için yatıyo kenarda şimdilik. motivasyonunu nasıl güncel tuttun. bilhassa burası çok önemli benim için. sevgiler.. sevgi :KK70:

tebrik ederim çok güzel olmuşsunuz.kilo verdikçe yaşınızda küçülmüş.iki farklı insan var sanki o fotograflarda

Gerçekten tebrik ederim harikasınız..İlk fotoğrafla son fotoğraf arasındaki farka bakıyorum da azminize hayran kaldım.

tebrik ederim gerçekten, ben de 22 kilo vermiş biri olarak, geçtğin yolları çok iyi biliyorum.. bi süre sonra alışkanlık haline geliyor, ve gram alsan tekrar vermeye çalışıyorsun :)

X