yolun başındayim önce 25 kilo...

Sonucun iyi olacağından eminim mesevocum bu kadar spor ve dikkat le eminim eksilme olacaktır. Ben bi yere gidince ne yedigimi anlamayip ewe gelip tekrar yiyorum yani yiyordum; ))
insallah uzecim insallah ya biyere gidince dikkat edince daha iyi hissediyorum kendimi

insallah uzecim insallah ya biyere gidince dikkat edince daha iyi hissediyorum kendimi
Evet aslında öyle gerçekten bi davette dikkat Edince güven geliyo insana.bende dikkat ediyorum ama Spor yapamiyorum çok fazla o zaman moralim bozuluyor

Evet aslında öyle gerçekten bi davette dikkat Edince güven geliyo insana.bende dikkat ediyorum ama Spor yapamiyorum çok fazla o zaman moralim bozuluyor
bak bence kendini suna kosullandir haftada en az 3 gun yapmaya calisiccam de bizler artik bekar degiliz bekar olsak aksama kadar spor yap yemek yok twmizlik yok cocuk yok ki cocuk en buyuk is ama en az 3-4 gun yaparsan kendini buna kosullarsan iyi olur yoksa hergun nasil yapariz firsatin olursa ustune eklersin olmaz mi

Hayirli geceler kizlar kabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum .iki cocugum var biri dahs dort aylik tahmin edersiniz ki dogum kilolarim duruyo :110:malesef .esim bu durumdan hic hosnut degil kendisine cik dikkat ediyo.benimde fit olmami istiyo:KK43:.ilk kizimda on iki kilo vermistim aslinda azimliyim istetince yapamayacagim sey yok insallah ama destege ihtiyacim var.15 kilo vermek istiyorum insallah.ip atliycam ve saglikli besleeyi dusunuyorum lutfen banada destek olun..En Büyük KK

aramıza hoşgeldin efsa yaren ..hepimiz aynı dertteniz dert ortağı sayılırız .. nedense hepimizin eşleri dikkat ediyo biz neden etmiyoruz ya ya da neden etmeyelim :KK70: allah bağışlasın çocuklarını .senin yine iyi 15 kilo benim boyuma göre 30 kilo vermem lazım inşallah.. burası tam senin istediğin yer nerdeyse 17 gün olcak buraya başlayalı pes ettiğim günler oldu ama sırf buranın desteğiyle hep devam ettim daha da azimlendim inşallah istediğimiz kiloya geliriz...

bak bence kendini suna kosullandir haftada en az 3 gun yapmaya calisiccam de bizler artik bekar degiliz bekar olsak aksama kadar spor yap yemek yok twmizlik yok cocuk yok ki cocuk en buyuk is ama en az 3-4 gun yaparsan kendini buna kosullarsan iyi olur yoksa hergun nasil yapariz firsatin olursa ustune eklersin olmaz mi
ALLAH razi olsun cok Sağol mesevocum desteğin için. Ewet fırsat bulamıyorum aslı da şikayet de etmiyorbugunlerimize şükürler olsun. Ama gerçekten vakit coj değerli. Evi bile doğru düzgün toplayamadugim oluyo.aksam yapmaya çalıştım spor elimden geldiğince cumaya az kaldı ınsaallh yüz gr dan fazla gider..

ALLAH razi olsun cok Sağol mesevocum desteğin için. Ewet fırsat bulamıyorum aslı da şikayet de etmiyorbugunlerimize şükürler olsun. Ama gerçekten vakit coj değerli. Evi bile doğru düzgün toplayamadugim oluyo.aksam yapmaya çalıştım spor elimden geldiğince cumaya az kaldı ınsaallh yüz gr dan fazla gider..
inşallah canım benim...

Hayirli geceler kizlar kabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum .iki cocugum var biri dahs dort aylik tahmin edersiniz ki dogum kilolarim duruyo :110:malesef .esim bu durumdan hic hosnut degil kendisine cik dikkat ediyo.benimde fit olmami istiyo:KK43:.ilk kizimda on iki kilo vermistim aslinda azimliyim istetince yapamayacagim sey yok insallah ama destege ihtiyacim var.15 kilo vermek istiyorum insallah.ip atliycam ve saglikli besleeyi dusunuyorum lutfen banada destek olun..En Büyük KK
Hayırlı geceler efsane yaren. Hosgeldin aramuza.Allah sağlık versin çocuklarını sizlere bağışlasın. Burası çok güzel elimiz degdikce çocuklardan işten güçten vakit buldukça birbirimize destek oluyoruz. Ewet ya bu eşler hep aynı fit bir eş istiyorlar.cok fit olalim da kiskansinlsr:21::21:

Dört aylık maşallah.peki suan kaç kiloda sin. Anne sütü alıyor mu bebegin

Gunaydin kizlar cok tesekkur ederim.hemen kendme bi duzen sistem olusturcam bugun bana neler onerirsiniz?nerden baslamaliyim su nasil basladiniz neler yaptiniz kac kilo versiniz. Benim boy 168 kilo 79 olmuss maleseff hedef en iyi ihtimalle 60 ama ilk etapta 70 insallah..

Her ne kadar havanın soğuk mu soğuk ama şu doğan güneşin bile içimizi ısıtmaya yettiği bir ayaz dolu bir sabahtan herkese günaydınlar olsun ..hava soğuk olsun ama güneşli de olsun olmaz mı:) uzecim bizimkinin de burnusu akıyor 2 gündür aksırıyor tıksıyor burnunu temizliyip duruyorum ,sabahları da erkenden uyanıyoruz.daha ilerlemesin de inşallah ...

efsa yarencim ben kendi adıma konuşursam sadece aburcubur yememeye ekmek yememeye çalışıyorum.zaten aburcubur yemeyince kendimi aç hissediyorum yemek yemeyince değil :) onun dışında daha 3-4 gün oldu spor yapayım dedim malum spor olmayınca şu inatçı yağlardan kurtulamıyoruz.ben bi de fosum sıkılaşmak istiyorum sabah sabah pilatesi araştırayım dedim 21 günde yağlarınızdan kurtulun diyor ama önce 7-8 seans başlangıç pilatesi öneriyor benim için ideal die düşünüyorum ama bi kaç ekipman almam lazım top,mat,lastik .... ebruyu görünce daha bi imrendim başlamak istiyorum pilatese :)

Her ne kadar havanın soğuk mu soğuk ama şu doğan güneşin bile içimizi ısıtmaya yettiği bir ayaz dolu bir sabahtan herkese günaydınlar olsun ..hava soğuk olsun ama güneşli de olsun olmaz mı:) uzecim bizimkinin de burnusu akıyor 2 gündür aksırıyor tıksıyor burnunu temizliyip duruyorum ,sabahları da erkenden uyanıyoruz.daha ilerlemesin de inşallah ...

efsa yarencim ben kendi adıma konuşursam sadece aburcubur yememeye ekmek yememeye çalışıyorum.zaten aburcubur yemeyince kendimi aç hissediyorum yemek yemeyince değil :) onun dışında daha 3-4 gün oldu spor yapayım dedim malum spor olmayınca şu inatçı yağlardan kurtulamıyoruz.ben bi de fosum sıkılaşmak istiyorum sabah sabah pilatesi araştırayım dedim 21 günde yağlarınızdan kurtulun diyor ama önce 7-8 seans başlangıç pilatesi öneriyor benim için ideal die düşünüyorum ama bi kaç ekipman almam lazım top,mat,lastik .... ebruyu görünce daha bi imrendim başlamak istiyorum pilatese :)

Hayırlı günler mesevocum:)).bende erken kalktim ama Kosturmaktan yazamadım şimdi an a uyudu evi toplamaya uğraşıyorum bi süt iceyim dedim.bugun iyi bir başlangıç yaptım tekrar inşallah devamı gelir.plates çok iyi benim arkadaşım çok incelmisti.
Kıyamam ya geçmiş olsun üsuttu mu bebegin inşallah tez zamanda düzelir fizyolojik serum veriyosundur herhalde. Benide büyük hasta biraz

Gunaydin kizlar cok tesekkur ederim.hemen kendme bi duzen sistem olusturcam bugun bana neler onerirsiniz?nerden baslamaliyim su nasil basladiniz neler yaptiniz kac kilo versiniz. Benim boy 168 kilo 79 olmuss maleseff hedef en iyi ihtimalle 60 ama ilk etapta 70 insallah..

Efsa yarencim Merhaba :) mesevo doğru söylüyor abur cubur bırakınca zaten gidiyo kilolar emziriyordundur mutlaka o yüzden katı uygulama dengeli beslen ekmeği azaltmak en iyisi. Her ogun un yanında Salata ye tok tutuyo hemde vitaminli.ben artık toptan yapiyorum salatayı sonra hani marka vermim sıkı kapaklı kaplar oluyor ya ona koyuyorum tuz yağ koymadan öğünlerde sonra yiyeceğim kadar yiyorum çünkü bana zahmetli geliyor salata yapmak surekli bebekler küçük olduğu icin:KK66:)yada diğer ismiyle useniyorm; ))

Canim platesi bende oneririm.dort yil once iki ay kadr yaptim cok inceltiyo ama yaninda kardiyo ile desteklemen daha ii olur.kilo vermen icin .ben ekmegi sadece sabahlari yemeyi dusunuyorum bol meyve yogurt salata ve ev yemegi .aburcubur yok zaten .aksam yediden sonra yemiycem sadece yatmadan yogurt limon kirmizi pul biber kuru varya onu yemeye basluycam cok faydali gobek icin

Spo r olarak ip atliycam bir ay kadar sonra platesle destekliycem insallah.kosu bandim var aslunda cok ise yariyo ama cocuklardan olmuyo maleseff

Kiz,lar pazartesi gunleri tartilcam her hafta yazarim kilomu buraya dun malesef 79200 geldim bakalim ne olcak bi hafta sonra

Evet canım benim arkadaş ta kardiyo ile desteklemisti tabi yediklerinede dikkat etti sonuc harika oldu. Yapabilsem bende keşke..

X