Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok agladi bizim kız zor uyudu şimdi sallıyorum. Ne guzel bak bi ara zayiftin ben hep şişman eski fotoğraf a bakınca yine şişman birini görüyorum. Olur canim ama öğrenmem lazım ben pek beceremiyorum bu fotoğraf eklemeyi ama çalışırım inşallah. Eşimle iddaya girdik ya Şubat a kadar 80 e inmem lazım ama inmemem için elinden geleni yapiyo:) ama aa n diyo nasılsa pes edersin diyo banacok dogru soyledin uze. ve de cok guldurdun:) canim benim sut varsa ic en azindan 1 saat goturur benim ki de yatti cok sukur ben de basari hikayelerini okuyodum da kendime hedef koymaya hedef belli de tarih koymaya karar verdim beni gorenlerin ay sen ne kadar zayidlamissin yeter daha verme demesini istiyorum zayiflamissin demelerini bekliyorum eski fotolarima bakinca imreniyorum bu benmiyim simdiki kim die? uze daha da azimlenmek icin bi atak yapalim ama napalim boyle 4-5 ayda gitsin bu bas belalari dal gibi olalim mesela ornek tartildigimiz kilolari tartinin fotosunu cekerek ise baslayalim mi ? oyle yapabiliyomuyuz yada ne bilim ya napalim soyle bisi .
Kızlar günaydın neredesiniz, bu cuma zayıflama yarışması ile ilgili bişey bilen var mı?
herkese merhaba kusura bakmayin dun giremedim guzel havayi degerlendirelim dedik lodosa ragmen aksam da misafirlikteydik elim degmedi anliycaniz ya ben dun biraz kacirdim acikcasi ama bugun dengelemeye calistim.ipek zeynep cuma yarismasi hakkinda bilgim yok benim .bi ara baktim sartlarina falan ben yapamam dedim. en iyisi burasi geldi.bu arada bisey soracagim kizlar bebeginiz boyle gece uykusu oldugu halde uyumadigi ve sizinde boyle gozunuzden uyku aktigi zaman besigine her koyusunuzda aglayinca sinirleniyor musunuz? ya ben cok sinirleniyorum ve biyerlere vurasim geliyor cunku hem icim eziliyor o an o uyusun da bisey yemiyim diyorum uyaniyor aklima yemek yemek geliyor aburcubur cunku sut olmuyor uykusuz olunca. o da emmek istiyor sonuc: 1) ben bu sinire nasil hakim olmaliyim ? 2) benim gibi olan var mi aranizda ?
haklisin ipek zeynep o yuzden almadik mi zaten ben de cok sikildim senin dedigin gibi giyinmekten ya. mesela suan bi yere gidicez bisey giyiyorum yakismiyo diyelim bu neya diyorum ofluyorum pufluyoyorum ama sonra unutuyorum bu ani devam ediyorum yemege ertesi gun yine ayni basliyorum sonra unutup devam aburcubura allahim nolur bize sabir ver yarabim irademizi korumamizi devam etmemizi sagla off off... simdi bi mucize olsa 60 kilo olsam ne guzel olurdu :))
Kolay gelsin canım sakın yaptıklarını yemeğe başlama arkası geliyor çünkü birde bakmışsın çıkmışsın diyetten bir haftada verdiğini iki gunde fark etmeden alırsın. Neler yaptın bu aradaHerkese hayırlı sabahlar kızlar:)
2 gündür elektirik sorunu yaşıyoduk diye foruma giremedim...
yemek konusu ise cmrts fena degildi ama dün dışarı alışverişe gidince bi dürüm yedim açlıga dayanamayıp
Bugünse daha zor bütün gün koşturucam ve akşam çaya misafirim bayaga hazırlık yapmam lazım
heee bütün ögretmenlerin ögretmenler gününüde kutlarııım
Gün içerisinde ugrarım inşaAllah
görüşürz
biz de napicaz pes etmemek icin elimizden geleni yapicaz yapmaliyiz !emek olmadan yemek olmuyo bir de bence sadece basalamak degil devam etmek bitirmenin yarisidir.baslayip iki hafta sonra birakmanin neresi bitirmek oluyor dimi burasi bunun icin iyibiryer kacamak yapsak bile devamini getirmemeliyiz oldu nasilsa diyip yeni birgune yeni umutla baslamaliyiz amaaaan nasilsa bozdum deyip birakirsak olmaz bu is degil mi ? off off lilo vermek bizamanlar benim icin cocuk isiydi kilo vermek cok kolay derdim simdi niye bukadar zor ve ulasilmaz geliyor anlamadim . bi yerde bi kadin soylemisti 30 saniyelik damak tadi icin neden kilo aliyim ki yedim sayarim kendimi diyodu ..tamam canim sana da hayirli geceler...
Kolay gelsin canım sakın yaptıklarını yemeğe başlama arkası geliyor çünkü birde bakmışsın çıkmışsın diyetten bir haftada verdiğini iki gunde fark etmeden alırsın. Neler yaptın bu arada
Herkese hayırlı sabahlar kızlar:)
2 gündür elektirik sorunu yaşıyoduk diye foruma giremedim...
yemek konusu ise cmrts fena degildi ama dün dışarı alışverişe gidince bi dürüm yedim açlıga dayanamayıp
Bugünse daha zor bütün gün koşturucam ve akşam çaya misafirim bayaga hazırlık yapmam lazım
heee bütün ögretmenlerin ögretmenler gününüde kutlarııım
Gün içerisinde ugrarım inşaAllah
görüşürz
Kolay gelsin canım sakın yaptıklarını yemeğe başlama arkası geliyor çünkü birde bakmışsın çıkmışsın diyetten bir haftada verdiğini iki gunde fark etmeden alırsın. Neler yaptın bu arada
Uhibbuke cim nrrelerdesin:))afiyet olsun canim ama devami gelmesin bugunde dikkat et:)kolay gelsin bu arada bende kutluyorum sevgili öğretmenlerimizin gününü. .benimde ogun lerim birbirine karıştı dikkat ediyorum ama işte karışık bi durum var
Evet ya ben giymek istediğim kıyafeti gardolabımın kapısına astım beni motive etsin diye ki. Bazen deniyorum ama daha sığmıyorum içine bakalım cumaya az kaldı ne kadar gidecek yada gidecek mi inşallah gider bu yağlar üzerimizden biran önceAyy işte misafir gelince zor oluyo ama bugünü atlatırsan daha da yemezsin:)bi dunya seyyapmışssın.yinede yemekleri degil güzel bir fizik küçük beden kıyafetler düşünelim:))